Analni čep na napuhavanje-Colt Large Pumper Plug

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 83,00 kn! 249,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Jednostavno prilagodite veličinu ovog analnog čepa sa samo nekoliko potisaka pumpice!
Pogledajte detalje proizvoda

Nema na zalihama

SKU: D-223808 Kategorija: Brend:

Opis

Analni čep na napuhavanje kojem jednostavno i brzo možete prilagoditi veličinu već s nekoliko potisaka pumpice. Čep je napravljen od silikona koji ne sadrži nikakve štetne tvari i potpuno je siguran za Vaše tijelo.

Na čepu se nalazi ventil za sigurnosno otpuštanje pritiska kako bi u svakom trenutku mogli otpustiti pritisak i omogućiti izlazak zraka, te time brzo smanjiti veličinu čepa.

Čep je na dodir mekan i gladak tako da će uz dodatak lubrikanta na bazi vode penetracija biti iznimno ugodna. Na kraju čepa nalazi se proširenje kako bi korištenje čepa bilo sigurno, te kako bi ostao baš na onom mjestu na kojem želite. Proširena baza omogućuje vakuumsko prijanjanje na većinu glatkih ravnih površina.

Prije i poslije upotrebe operite mlakom vodom i blagim sapunom ili koristite specijalno sredstvo za dezinficiranje igračaka za odrasle.

Uputstva za uporabu
Prije uporabe isperite proizvod mlakom vodom i blagim sapunom ili isperite mlakom vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Nakon uporabe isperite proizvod i dezinficirajte ga sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Prije upotrebe upoznajte se s radom pumpice kao bi na vrijeme mogli smanjiti veličinu čepa u slučaju nelagode.

Upozorenje
Koristite isključivo s lubrikantom na bazi vode. Nemojte skladištiti mokar proizvod.

Dodatne informacije

Materijal

silikon

Dužina prije napuhavanje

11,5 cm

Širina prije napuhavanja

3,75 cm

Dužina s bazom

15 cm

Sadržaj pakiranja

1 analni čep s pumpicom

Naziv na deklaraciji

Analni čep na napuhavanje-Colt Large Pumper Plug

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.