Analni tuš 160ml – Gleaming Jack

17,10  128,84 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,60€

Tuš koji moraju imati svi ljubitelji analnih igrica.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 9 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: BUTTR005 Brend:

Opis

Tuš za održavanje analne higijene kako biste u potpunosti mogli uživati u analnim igricama. Analni nastavak je napravljen od plastike, a dio za stiskanje od silikona. Kapacitet tuša je 160 ml. Dužina nastavka za umetanje je 6 cm.

Uputstva za uporabu
Prije upotrebe dezinficirajte analni tuš. Analni tuš napunite mlakom vodom, vrh namažite lubrikantom. Umetnite vrh u analni otvor i pritisnite tuš pumpicu, te ušpricajte vodu u rektum. Nemojte otpuštati pumpicu analnog tuša dok je umetnut u analni otvor zato što bi se tako stvorio vakuum. Nakon toga izbacite vodu. Ponovite postupak nekoliko puta dok voda ne bude čista. Nakon uporabe operite i dezinficirajte analni tuš.

Upozorenje
Ne pretjerujte u korištenju analnog tuša jer možete poremetiti ravnotežu bakterija u anusu. Koristite ga najviše nekoliko puta mjesečno. U tušu koristite samo mlaku vodu, nemojte dodavati nikakve sapune. Analni tuš koristite 45 min prije nego krenete s analnim igricama.

Dodatne informacije

Dužina nastavka za umetanje

6 cm

Kapacitet

160 ml

Materijal

ABS, PVC, silikon

Sadržaj pakiranja

1 tuš s nastavkom

Naziv na deklaraciji

Analni tuš-Gleaming Jack

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,60€ (19,59kn) za Hrvatsku ili 3,90€ (29,38kn) za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ (301,38kn) dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€ (49,73kn).

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.