Dvostrani masturbator – Like True Dooby Double

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 83,00 kn! 249,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Vaginalni i analni masturbator s dvije strane. Oba kraja imaju teksturirani tunel koji dodaje užitak i stimulaciju!
Pogledajte detalje proizvoda

Nema na zalihi

Opis

Masturbator ima dvije strane-jednu s vaginalnim, a drugu s analnim otvorom. Stvaran izgled s mnoštvom detalja pružiti će vam realan osjećaj. Prilikom zabave dovoljno je dodati malo lubrikanta na bazi vode kako bi penetracija bila ugodna i možete uživati!

Uložak je napravljen od TPE materijala koji je vrlo mekan i rastezljiv. Male izbočine unutar kanala pružiti će vam dodatnu stimulaciju i masirati vaše ključne točke prilikom penetracije.

Ukupna dužina masturbatora je 22 cm.

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe sve isperite tekućom mlakom vodom, dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ne koristite sapun jer on može oštetiti materijal. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro osuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro osušeni koristite posebni puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, TPE

Promjer

6 cm

Ukupna dužina

22 cm

Sadržaj pakiranja

1 masturbator

Naziv na deklaraciji

Dvostrani masturbator-Like True Dooby Double

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.