Kondomi My Size – veličine 47-69 (pakiranje 10 kom.) – Rasprodaja!

Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Napokon kondomi koji će Vam savršeno pristajati. Izaberite veličinu i isprobajte kakav je osjećaj kada koristite kondom baš za Vas.
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2022. kupljen je 12 puta

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Opis

My size kondomi omogućuju savršeno pristajanje baš zbog toga što možete izabrati savršenu veličinu, tako su sigurniji i mogućnost ispadanja je svedena na minimum. Kada nosite Vašu veličinu kondoma, možete se u potpunosti prepustiti spolnom odnosu. Ne morate brinuti da će se kondom okretati ili pomaknuti.

Napravljeni su od prirodnog lateksa i premazani lubrikantom, na kraju svakog kondoma nalazi se spremnik. Zbog debljine od samo 0,07 mm omogućavaju veću senzualnost među partnerima. Kvalitetu jamče certifikati ISO 4074 i CE0197. Izaberite između veličina od “47” do “69”. Zasigurno ćete naći baš onu koja Vama odgovara.

Kako biste još točnije mogli izabrati koji od My size kondoma Vam najviše odgovara, ispišite na papir sliku sa mjernom trakom. Zatim ju izrežite škarama kako je prikazano na slici. Mjernom trakom obujmite penis i pogledajte na kojoj veličini se mjerna traka spaja. Tako ćete sa sigurnošću znati koji kondomi su namijenjeni baš vama.

Uputstva za uporabu
Koristite novi kondom za svaki čin seksa.
Pažljivo otvorite paket. Ne koristite nokte, zube ili bilo šta što može oštetiti kondom.
Prije bilo kakvog seksualnog kontakta, kondom stavite na glavu uspravnog penisa sa zarolanom stranom okrenutom tako da možete povući prema korijenu penisa.
Odvojite ili povucite kondom na podnožje uspravnog penisa. Ako se kondom ne odmota lako, može biti krivo okrenut, oštećen ili prestar. Bacite ga i počnite s novim kondomom.
Odmah nakon ejakulacije držite prsten kondoma na mjestu i povucite penis uspravno.
Rabljeni kondom odložite tako da ga zamotate u tkivo i bacite u smeće. Operite ruke sapunom

Upozorenje
Ne upotrebljavajte ove kondome ako vi ili vaš partner imate upaljenu ili oštećenu kožu. Pažljivo pročitajte upute, osobito ako koristite kondome pri analnom ili oralnom seksu. Čuvati zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti na suhom i tamnom mjestu.

Dodatne informacije

Veličina

47, 49, 53, 57, 60, 64, 69

Materijal

prirodni lateks

Debljina

0,07 mm

Sadržaj pakiranja

10 kondoma

Naziv na deklaraciji

Kondomi My Size-47, Kondomi My Size-49, Kondomi My Size-53, Kondomi My Size-57, Kondomi My Size-60, Kondomi My Size-64, Kondomi My Size-69

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.