Loving joy sredstvo za čišćenje igračaka za odrasle-100ml

48,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Očistite i u isto vrijeme dezinficirajte vaše igračke za odrasle uz ovaj novi proizvod! Ne pokazujte ljubav samo vašem partneru, već je pokažite i vašim igračkama.

Ovaj proizvod u 2020. kupljen je 15 puta

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, moguće je uz prethodnu najavu.

Šifra proizvoda: N6525 Kategorije: , Proizvođač:

Opis

Tekućina za čišćenje vaših igračaka za odrasle nakon korištenja. Ubija bakterije, uklanja klice. Kvalitetna ambalaža s pumpicom za lakše i jednostavnije korištenje.

Uputstva za uporabu
Paziti da proizvodi koji se čiste nemaju baterije, ukoliku imaju, baterije je potrebno izvaditi i izbjegavati kontakt s električnim dijelovima. Pošpricajte korišteni proizvod s Loving Joy čistilom te ostavite da djeluje nekoliko minuta. Ako je proizvod koji se čisti vodootporan isperite ga čistom vodom, ukoliko nije-obrišite čistom lagano vlažnom krpom.

Upozorenje
Držati dalje od dohvata djece. Paziti da ne dođe u doticaj s očima.

Dodatne informacije

Količina

100ml

Sastojci

Alcohol, Dissolvine Na2, Sodium Laureth Sulphate, Triclosan, Water

Naziv na deklaraciji

Loving Joy sredstvo za čišćenje igračaka za odrasle

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.