Akcija!

Silikonski vibrator 16,5 cm – Ivory – rasprodaja

20,50  238,84 kn 154,46 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,60€

Vibrator realističnog izgleda napravljen od silikona ugodnog na dodir.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 5 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: SE0841053 Brend: Najniža cijena u 30 dana prije akcije: 24,50 € (184,60 kn)

Opis

Vibrator izgleda vrlo realistično, prožet je venama koje će zajedno s istaknutim glavićem pružiti jaču i ugodniju stimulaciju. Prodorne vibracije sigurno Vas neće razočarati bilo da stimulirate klitoris ili neku drugu erogenu zonu.

Vibrator je otporan na prskanje vodom zbog čega je održavanje vrlo jednostavno, a Vi zabavu možete preseliti pod tuš. Silikonsko tijelo je lagano fleksibilno. Motor nudi sedam različitih ritmova i brzina vibracije kojima se jednostavno upravlja tipkom na dnu vibratora. Vrh vibratora je ispunjen silikonom, nešto tvrđi i pružiti će jaču stimulaciju.

Dužina vibratora do baze je 16,5 cm, promjer 3,7 cm, Koristi 2 AA baterije koje nisu uključene u pakiranju. Preporučujemo upotrebljavati s dodatkom lubrikanta na bazi vode.

Uputstva za uporabu
Isprati mlakom vodom i sapunom prije i poslije svake uporabe. Koristiti 2 AA baterije (nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Pri umetanju baterija paziti na njihiv polaritet (+,-). Poklopac mora biti čvrsto zategnut kako bi proizvod bio vodootporan. Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede.

Dodatne informacije

Ukupna dužina

20 cm

Dužina za umetanje

14,5 cm

Baterija

2 AA (nisu uključene u pakiranju)

Sadržaj pakiranja

1 vibrator

Naziv na deklaraciji

Silikonski vibrator 16,5 cm-Ivory

Promjer

3,7 cm

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,60€ (19,59kn) za Hrvatsku ili 3,90€ (29,38kn) za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ (301,38kn) dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€ (49,73kn).

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.