Silikonski vibrirajući prsten Lit-Up Stimu Ring White

69,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Rastezljivi i prilagodljivi vibrirajući prsten za penis koji možete koristiti u kadi ili pod tušem jer je u potpunosti vodootporan.
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2021. kupljen je 10 puta

Nema na zalihama

SKU: 21240W Kategorija: Brend:

Opis

Prsten ergonomski oblikovan i napravljen od mekanog silikona koji je iznimno ugodan i gladak na dodir. Materijal je prilagodljiv i po potrebi se može rastegnuti. Promjer prstena je 2,7 cm (rastezljiv do 4,5 cm). Silikon ne sadrži štetne tvari i siguran je za Vaše tijelo.

Prsten nudi jednu brzinu vibracije koju će osjetiti oba partnera. Kada nosite prsten, dio krvi zadržavate u penisu i na taj način erekcija postaje jača. Također, prsten za penis može odgoditi vrijeme do ejakulacije i produžiti seksualni odnos.

Mini vibrator unutar prstena koristi 2x L736F baterije koje dolaze u pakiranju. Vibracije palite i gasite pritiskom na tipku na vrhu prstena. Možete ga koristiti u kadi ili pod tušem. Održavanje je vrlo jednostavno-operite toplom vodom i blagim sapunom prije i poslije uporabe.

Uputstva za uporabu
Prije i poslije uporabe dezinficirajte prsten sredstvom za dezinfekciju igračaka za odrasle ili ga operite blagim sapunom. Upotreba vibrirajućeg prstena može pogoršati postojeću Peyronovu bolest. Ukoliko prsten previše steže penis, nemojte ga koristiti jer može nanijeti ozljede penisa.

Upozorenje
Nemojte koristiti prsten ako osjetite bol ili nelagodu, te nemojte nositi prsten duže od 30 minuta odjednom.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, silikon

Promjer

2,7 cm (rastezljiv do 4,5 cm)

Sadržaj pakiranja

1 x prsten za penis, 2x L736F (LR41)

Naziv na deklaraciji

Silikonski vibrirajući prsten Lit-Up Stimu Ring White

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 40kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.