Stakleni dildo pedeset nijansi, crni

279,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Dildo savršene završne obrade napravljen od ojačanog stakla za pojačanu čvrstoću, te trajnost. Odaberite jednu od njegove dvije različite strane i uživajte u stimulaciji!

Na zalihama samo: 1 kom.

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Ručno ispuhano od borosilikatnog stakla kako bi bio izvanredne čvrstoće i trajnosti. Savršen, gladak oblik za vanjsku i unutarnju masažu. Različiti krajevi omogućuju različite stilove stimulacije. Zbog materijala od kojeg je napravljen održavanje je iznimno lako. S predivnim izgledom upotpuniti će vašu kolekciju igračaka! Dolazi sa satenskom vrećicom za skladištenje.

Uputstva za uporabu
Prije i poslije upotrebe dezinficirati i očistiti proizvod. Preporučuje se korištenje lubrikanta na bazi vode.

Upozorenje
Ukoliko se pojavi iritacija ili nelagodnost prestati koristiti proizvod. Da biste izbjegli ozljedu ili pogoršavanje ozljede koje su prije postojale, nemojte koristiti ovaj proizvod na natečenim i nadraženim područjima ili na posjekotinama. Nikakva medicinska tvrdnja nije zajamčena ili podrazumijevana uporabom ovog proizvoda.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

satenska vrećica za skladištenje, stakleni dildo

Dužina

20 cm

Opseg

4,5 cm

Materijal

Ojačano staklo

Namjena

Ženski

Naziv na deklaraciji

Stakleni dildo pedeset nijansi, crni