Plaćanje i dostava

Kod dostave u staru jezgru grada Dubrovnika primatelj treba ostaviti alternativno mjesto preuzimanja.
Trenutno nismo u mogućnosti pakete poslati na poštanske brojeve Murter 22243 i Betina 22244.
Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kako izgledaju naša pakiranja?

Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet.

Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni.

Načini plaćanja

  • Gotovinom prilikom isporuke paketa (pouzećem)
  • Kreditnim karticama-online plaćanje
  • Uplatom na račun

Načini dostave

  • Dostava putem GLS dostavne službe
  • Dostava putem Hrvatske pošte na najbliži poštanski ured
  • Besplatno preuzimanje u Shopping centru Prečko, Zagreb trenutno nije moguće

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem GLS-a na području cijele Hrvatske osim za otoke na koje GLS ne dostavalja izravno – tada je dostavna služba Hrvatska Pošta. Dostava se naplaćuje 30kn s uključenim PDV-om za narudžbe ispod 300kn s uključenim PDV-om. Za sve ostale narudžbe, dostava je besplatna. Cijena dostave podložna je promjenama.

Rok isporuke za naručenu robu je 1-2 radna dana po primitku uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. GLS ili HP komunicira s korisnikom oko statusa dostave.

Dostavu možete naručiti i na najbliži poštanski ured. Paket čeka 5 dana na preuzimanje.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Svi paketi se šalju u diskretnoj ambalaži (kutija ili kuverta s mjehurićima). Svi artikli su dostupni na skladištu. Sve narudžbe pristigle ujutro do 14:00h šalju se isti dan u 15:00h. Sve narudžbe pristigle poslije 14:00h šalju se sutradan u 15:00h. Ukoliko narudžba pristigne u petak iza 14:00h šalje se u ponedjeljak u 15:00h. Sve narudžbe pristigle dan prije praznika poslije 14:00h šalju se prvi radni dan u 15:00h.