Povrati

Prema Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor bez navođenja razloga u roku 14 dana (50nijansi.hr omogućuje Vam povećanje tog vremena na rok od 30 dana) od kada ste zaprimili proizvod.

Informacijski obrazac za raskid ugovora nalazi se ovdje. Vaš zahtjev za zamjenu ispravnog  proizvoda koji ste zaprimili (iz bilo kojeg razloga želite zamijeniti proizvod) smatrati će se jednostranim raskidom, te Vas molimo da ispunite obrazac s navedenog mjesta za preuzimanje. Takve proizvode (povrat, zamjena) potrebno je dostaviti na adresu Applause development d.o.o., Slavenskog 1, 10000, Shopping centar Prečko, lokal 141A.

Nakon što zaprimimo vraćenu robu, možemo izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača kupac je dužan izvršiti povrat robe u roku od 14 dana od trenutka kada je zaprimio narudžbu (50nijansi.hr Vam omogućuje rok od 30 dana), te je dužan snositi troškove povrata robe. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na našem broju telefona (095 522 91 65) ili e-mail adresi (info@50nijansi.hr). Mole se kupci koji vraćaju kupljeni proizvod da isti zapakiraju u originalnu ambalažu (onu u kojoj je proizvod stigao). Kada nas obavijestite o stanju kupljenog proizvoda i razlogu vraćanja, povratno ćemo vas obavijestiti o mogućnostima (povrat novca, zamjena proizvoda, druge informacije vezane uz kupljeni proizvod).

Kupac je odgovoran za svako oštećenje koje nije uzrokovano provjerom stanja i rada uređaja, te će se u tom slučaju umanjiti vrijednost proizvoda. 50nijansi.hr će o tome pravovremeno obavijestiti kupca.

Da bi se izbjegao jednostrani raskid ugovora 50nijansi.hr preporučuje svojim kupcima da dobro i temeljito pregledaju slike, karakteristike i opise proizvoda na web stranici www.50nijansi.hr.

Ukoliko je na pristiglom proizvodu ambalaža oštećena nemojte preuzimati kupljeni proizvod od dostavljača, te zatražite da se proizvod vrati pošiljatelju (50nijansi.hr) i upozorite dostavljača na neispravnu ambalažu, u protivnom smatrati će se da je kupac preuzeo proizvod s ispravnom ambalažom.

Zbog higijenskih razloga 50nijansi.hr neće prihvatiti vraćanje proizvoda koji su izvađeni iz originalnog pakiranja osim ako je na proizvodu nađeno mehaničko oštećenje ili kvar u funkcioniranju proizvodu (u tom slučaju prihvatiti će se odgovarajuće jamstvo za taj proizvod).

Ukoliko kupac odbije prihvatiti naručeni proizvod bez ikakvog razloga, 50nijansi.hr ima pravo oduzeti troškove dostave od punog uplaćenog iznosa za proizvod.

Kupca ćemo obavijestiti o statusu vraćenog proizvoda u roku 7 dana, a povrat novčanih sredstava biti će ostvaren najkasnije u roku od 5 dana od kada je Kupac obaviješten o stanju vraćenog proizvoda.

Sve informacije o jednostranom raskidu ugovora nalaze se na linku: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2014_03_41_723.html