Plaćanje i dostava

Najniže cijene dostave

Imamo najpovoljnije cijene dostave u Hrvatskoj:

 • 3,00€ ekspresna dostava GLS-om unutar 24-48h (za narudžbe radnim danima do 14:00)
 • 3,00€ dostava Hrvatkom poštom na otoke
 • Besplatna dostava putem GLS-a ili HP-a za sve narudžbe iznad 40,00€
 • 6,60€ Locodels dostava istoga dana (za narudžbe radnim danima do 16:00)
 • Besplatno preuzimanje kod Arena Centra Zagreb uz prethodnu najavu (moguće već istog radnog dana ili subotom)
 • Dostava putem Box Now dostavne službe na Box Now paketomate diljem Hrvatske je besplatna

Kako izgleda osobno preuzimanje?

Sve detalje o osobnom preuzimanju pročitajte na posebnoj stranici:

01.07.2024. Izmjene u radnom vremenu

Narudžbe za ekspresnu dostavu, putem GLS dostavne službe zaprimamo radnim danima do 14h, šaljemo isti dan i sljedeći radni dan je na vašoj adresi.

Dostava istoga dana u Zagrebu i okolici putem Locodels dostavne službe također je moguća za sve narudžbe koje stignu od ponedjeljka do petka do 16h!

Osobno preuzimanje moguće je kod Arena Centra Zagreb već istog radnog dana ili subotom, uz prethodnu najavu. Ponedjeljkom, srijedom i petkom možete preuzeti narudžbe između 8h i 16h. Utorkom i četvrtkom osobno preuzimanje moguće je između 8h i 20h. Subotom radimo od 9h do 13h.

Radno vrijeme podrške je 8-20h od ponedjeljka do subote.

06.10.2023. Uvodimo dostavu na BoxNow paketomate

Dostava na BoxNow paketomate diljem Hrvatske je besplatna do kraja godine. Mapu paketomata možete pronaći ovdje, a prilikom naručivanja možete odabrati točan paketomat na mapi. Vrijeme isporuke je 1-2 radna dana.

Kod preuzimanja nažalost nije moguće plaćanje gotovinom pa je potrebno uplatiti unaprijed ili platiti karticom putem linka koji stiže od BoxNowa.

16.09.2022. Dostava u Sloveniju

Od danas omogućujemo narudžbe i dostavu za Sloveniju. Cijena dostave iznosi 3,90€, dok je dostava za narudžbe iznad 40,00€ besplatna. Vrijeme isporuke u Sloveniju iznosti 1-2 radna dana.

4.12.2020. Ukidamo dostavu na poštanski ured

U blagdansko vrijeme, ne možemo ponuditi dovoljnu kvalitetu usluge prilikom dostave na poštanski ured, te smo primorani privremeno isključiti opciju dostave na poštanski ured.

Dostavu na poštanski ured možemo napraviti na zahtjev.

Ekspresne dostave (24-48h radnim danima) i dalje funkcioniraju putem GLS-a te ih možete naručiti na kućnu adresu, adresu posla ili hotela! Ukoliko niste u mogućnosti preuzeti paket, s dostavljačem možete dogovoriti ponovnu isporuku ili dostavu na najbliži PaketShop (lokacije GLS PaketShopova).

Osobna preuzimanja kao i isporuke isti dan u Zagrebu i okolici funkcioniraju uredno.

13.10.2020. Uveli smo isporuku isti dan!

50nijansi.hr je prva trgovina za odrasle u Hrvatskoj koja omogućuje dostavu istoga dana za područje Zagreba i okolice, Svete Nedelje, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice!

Opcija “Locodels isporuka isti dan” nestaje nakon unosa poštanskog broja na kojem usluga nije dostupna.

Kako izgledaju naša pakiranja?

Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet.

Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni.

Načini plaćanja

 • Gotovinom prilikom isporuke paketa (pouzećem)
 • Kreditnim ili debitnim karticama prilikom preuzimanja (vrijedi za GLS dostavu ili osobno preuzimanje)
 • Kreditnim ili debitnim karticama jednokratno ili na rate bez kamata (vrijedi za online plaćanje)
 • Uplatom na IBAN HR4623600001102863837
 • PayPalom
 • Putem KEKS Pay usluge

U procesu kupnje, sami birate željeni način plaćanja. Telefonske i WhatsApp narudžbe plaćate isključivo kod preuzimanja. Cijena je ista za sve načine plaćanja.

Jednokratno plaćanje

Jednokratno prihvaćamo Visa, MasterCard, Maestro i Diners kartice svih banaka.

Kartice koje omogućuju plaćanje na rate

Prilikom unosa kartice koja omogućuje plaćanje na rate, prikazat će se odabir broja rata. Plaćanje na rate moguće je svim karticama koje podržavaju online obročno plaćanje, a to su:

 • Diners kartica Erste banke
 • Maestro, Mastercard i Visa kartica sljedećih banaka: Erste banka, Istarska kreditna banka, Jadranska banka, Kentbank, Kreditna banka Zagreb, Sberbank i Slatinska banka
 • MasterCard i Visa kartice Zagrebačke Banke
 • Visa Premium, Visa Inspire i Maestro kartice PBZ-a

Minimalni iznos za plaćanje na rate iznosi 26,54€, a maksimalni broj rata iznosi 12. Kupci NE plaćaju kamate.

Načini dostave

 • Dostava putem GLS dostavne službe
 • Besplatno preuzimanje kod Arena Centra Zagreb, uz prethodnu najavu
 • Locodels dostava istoga dana za određene poštanske brojeve
 • Dostava Box Now dostavnom službom na Box Now paketomate

Naše skladište nalazi se u zgradi neposredno iza Arena Centra Zagreb, 4. lokal s desne strane i nema oznaka da se radi o sex shopu. Skladište je čisto i zadovoljava sve minimalne tehničke uvjete.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem GLS-a na području cijele Hrvatske osim za otoke na koje GLS ne dostavalja izravno – tada je dostavna služba Hrvatska Pošta. Dostava se naplaćuje 3,00€ s uključenim PDV-om za narudžbe ispod 40,00€ s uključenim PDV-om. Za narudžbe s iznosom iznad 40€ putem GLS dostavne službe dostava je besplatna. Dostava putem Box Now dostavne službe na Box Now paketomate besplatna neovisno o iznosu narudžbe. Cijena dostave podložna je promjenama.

Rok isporuke za naručenu robu je 1-2 radna dana po primitku uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. GLS ili HP komunicira s korisnikom oko statusa dostave.

Isporuka istog dana vrši se putem Locodelsa za područje Zagreba i okolice, Svete Nedelje, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice. Cijena ove usluge uvijek iznosi 6,60€ s uključenim PDV-om. Usluga je dostupna radnim danima od ponedjeljka do petka za narudžbe primljene do 16:00h.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Svi paketi se šalju u diskretnoj ambalaži (kutija ili kuverta s mjehurićima). Svi artikli su dostupni na skladištu. Sve narudžbe pristigle do 14:00h šalju se isti dan. Sve narudžbe pristigle nakon 14:00h šalju se sutradan. Ukoliko narudžba pristigne u petak iza 14:00h šalje se u ponedjeljak. Sve narudžbe pristigle dan prije praznika poslije 14:00h šalju se prvi radni dan.