Analni čep – veliki

139,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Klasičan metalni analni čep veće veličine namijenjen za napredne i iskusnije.

Ovaj proizvod u 2020. kupljen je 15 puta

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, moguće je uz prethodnu najavu.

Šifra proizvoda: NS7103 Kategorija: Proizvođač:

Opis

U obliku je suze, težine 160 grama. Glatka površina i blago sužen vrh osiguravaju lagano umetanje. Zbog većih dimenzija i težine namijenjen je naprednijim i iskusnijim korisnicima. Skladištenje je omogućeno satenskom vrećicom na zatezanje. Zbog svojeg dizajna, te materijala od kojeg je načinjen, čiščenje nakon upotrebe je iznimno lako. Samo operite čep sapunom i isperite mlakom vodom. Dužina iznosi 9,5 cm, a širina na najširem djelu 4 cm.

Uputstva za uporabu
Koristiti ovaj proizvod s lubrikantom na bazi vode, ulja ili silikona. Umetnuti u analni otvor kako bi se stvorio osjećaj ugode. Prije i poslije upotrebe proizvod dezinficirati sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle.

Upozorenje
Koristiti ovaj proizvod isključivo za ono što je namijenjen od proizvođača, u protivnom može uzrokovati ozbiljne ozljede.

Dodatne informacije

Dužina

9.5 cm

Širina na najširem djelu

4 cm

Materijal

aluminijska legura s imitacijom dragog kamena

Sadržaj pakiranja

1 čep, 1 vrećica za skladištenje

Naziva na deklaraciji

Analni čep-veliki

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.