Analni tuš 200ml – Easy Toys Black Douche Large

19,20  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Bez razmišljanja i brige uživajte u analnim igricama.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 8 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: ET073BLK Brend:

Opis

Tuš je nešto veće zapremine od 200 ml. Nastavak se može odvojiti tako da je čišćenje vrlo lako. Dužina nastavka za umetanje je 58 mm.

Nastavak ima sužen vrh tako da je umetanje olakšano. Koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode.

Uputstva za uporabu
Prije upotrebe dezinficirajte analni tuš. Analni tuš napunite mlakom vodom, vrh namažite lubrikantom. Umetnite vrh u analni otvor i pritisnite tuš pumpicu, te ušpricajte vodu u rektum. Nemojte otpuštati pumpicu analnog tuša dok je umetnut u analni otvor zato što bi se tako stvorio vakuum. Nakon toga izbacite vodu. Ponovite postupak nekoliko puta dok voda ne bude čista. Nakon uporabe operite i dezinficirajte analni tuš.

Upozorenje
Ne pretjerujte u korištenju analnog tuša jer možete poremetiti ravnotežu bakterija u anusu. Koristite ga najviše nekoliko puta mjesečno. U tušu koristite samo mlaku vodu, nemojte dodavati nikakve sapune. Analni tuš koristite 45 min prije nego krenete s analnim igricama.

Dodatne informacije

Materijal

ABS/PVC

Dužina nastavka

58 mm

Promjer nastavka

od 6 mm- 9 mm

Ukupna dužina

165 mm

Sadržaj pakiranja

1 analni tuš

Naziv na deklaraciji

Analni tuš 200ml-EasyT oys Black Douche Large

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.