Realistični vibrator s više intenziteta vibracije, veći

189,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Vodootporan vibrator izvrsnog realističnog izgleda. Nešto većeg promjera za sve kojima je potrebna jača stimulacija.

Jedan od najprodavanijih proizvoda

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, trenutno nije moguće.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Realističan vibrator s istaknutim vrhom i mekim, fleksibilnim tijelom. Na podnožju odredite intenzitet vibracije koji Vam odgovara. U potpunosti vodootporan. Napravljen od materijala 100% sigurnih za kožu. Motor s tihim vibracijama.
Potrebne su 2AA baterije koje nisu uključene u pakiranju

Uputstva za uporabu
Isprati mlakom vodom i sapunom prije i poslije svake uporabe. Koristiti 2 AA baterije(nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Pri umetanju baterija paziti na njihiv polaritet(+,-). Poklopac mora biti čvrsto zategnut kako bi proizvod bio vodootporan. Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede.

Dodatne informacije

Dužina

23cm

Dužina za umetanje

18cm

Promjer

4cm

Obujam

14.5

Materijal

PVC

Sadržaj pakiranja

1 realistični vibrator

Naziv na deklaraciji

Dr. Skin realistični vibrator s više intenziteta vibracije, veći

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticom i uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.