Fleshlight analni masturbator-rozi

576,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Ispunite svoje želje uz najprodavaniji i najkvalitetniji muški analni masturbator. Uđite u zabranjenjeno područje i neka vrhunac bude bolji nego ikad!

Na zalihama samo: 1 kom.

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Uz ovaj muški analni masturbator renomiranog proizvođača možete iskusiti realan doživljaj analnog spolnog odnosa. Zbog materijala Super Skin od kojeg je proizveden, pružati će osjećaj baš poput prave stvari! Baš kao i kod pravog analnog spolnog odnosa, krenite prvo polako i dopustite da čvrsti otvor obujmi vaše spolovilo dok prodirete unutra. Kanal za penetraciju omogućiti će izvrstan osjećaj. Na kraju plastičnog kućišta odvrtanjem poklopca možemo regulirati tlak i prema tome intenzitet stiskanja analnog otvora. Prije korištenja stavite proizvod u toplu vodu na kratko vrijeme i materijal će preuzeti toplinu iz vode i tako ćete si priuštiti još realniji osjećaj. Lagano se čisti i održava zbog toga što uložak možete izvaditi iz plastičnog kućišta. Uz ovaj proizvod dolazi i 10ml lubrikanta kako bi masturbator mogli koristiti odmah!

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe razdvojite kućište i uložak. Sve isperite tekućom mlakom vodom. Ne koristite sapun jer on može oštetiti Super Skin materijal. Dezinficirajte uložak posebnim Fleshlight sredstvom za dezinfekciju. Obavzno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Na kraju kućišta okrećite poklopac kako bi regulirali tlak, a time i pritisak stiskanja umjetne vagine. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro posuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro posušeni koristite posebni Fleshlight puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Dubina za umetanje

23cm

Promjer

1.9cm

Materijal

Super Skin

Sadržaj pakiranja

Fleshlight muški analni masturbator, Lubrikant 10ml