Fleshlight Pink Lady-Original

479,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Provjerite zašto toliki broj muškaraca posjeduje baš Fleshlight masturbator i uvjerite se u njegovu kvalitetnu izvedbu i vrhunski materijal.

Na zalihama samo: 2 kom.

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, moguće je uz prethodnu najavu.

Šifra proizvoda: 810476017002 Kategorija: Proizvođač:

Opis

Prvi i jedan od najprodavanijih modela iz kolekcije Fleshlight. Kanal za penetriranje je gladak, te daje osjećaj baš poput unutrašnjosti prave vagine. Kako kanal nema rebra za stimulaciju, ovaj model namijenjen je svima koji žele da zabava traje malo dulje. Super Skin materijal na dodir djeluje baš poput prave kože, a istodobno jamči dug vijek i izdržljivost. Ne sadrži štetne tvari i u potpunosti je siguran za kožu.

Održavanje je jednostavno zbog toga što se uložak lagano vadi iz plastičnog kučišta. Na kraju kućišta je poklopac čijim ćete odvrtanjem i zavrtanjem jednostavno regulirati pritisak penetraciskog kanala baš kako Vama odgovara. Ukoliko uložak ostavite kratko u toploj vodi, on će poprimiti temperaturu vode, te će igra biti još realnija. Savršen je za solo ili zajedničku zabavu s Vašim partnerom. Jednostavno se sprema u plastičnom kučištu.

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe razdvojite kućište i uložak. Sve isperite tekućom mlakom vodom. Ne koristite sapun jer on može oštetiti Super Skin materijal. Dezinficirajte uložak posebnim Fleshlight sredstvom za dezinfekciju. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Na kraju kućišta okrećite poklopac kako bi regulirali tlak, a time i pritisak stiskanja umjetne vagine. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro posuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro posušeni koristite posebni Fleshlight puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja mastrubatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu mastrubatora.

Dodatne informacije

Dužina

25 cm

Penetracijska dubina

22 cm

Promjer kanala

2 cm

Materijal

Super Skin, kućište od ABS-a

Sadržaj pakiranja

1 muški masturbator u kućištu

Naziv na deklaraciji

Fleshlight Pink Lady-Original

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.