Produžetak od 7,5 cm za penis s otvorom za mošnje – dostupno opet od 5.3.

135,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Dobijte na dužini i obujmu penisa s ovom visokokvalitetnom ekstenzijom i osjećajte se moćnije!

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Loving joy mighty ekstenzija za penis s otvorom za mošnje je napravljena od rastezljivog materijala. Anatomski je oblikovana, prozirna i pruža realističan osjećaj. Na ovom modelu nalazi se otvor za mošnju kako ekstenzija ne bi ispadala. Produžuje penis za 7,5 cm, zajedno s prostorom za umetanje penisa, dobijte ukupno 22cm. Povećava obujam do 25%.

Uputstva za uporabu
Koristiti lubrikant kako bi penis lakše ušao u ekstenziju, testise stavite u predviđeni otvor. Također koristiti lubrikant kako bi ekstenzija u kojoj je penis lakše ušla u vaginu.

Upozorenje
Uvijek očistiti prije uporabe s odgovarajućim sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Držati u suhom prostoru, bez vlage. Kako bi se izbjegle ozljede ili pogoršanja stanja koja su postojala prije upotrebe, ovaj proizvod se ne smije koristiti na natečenim, kožnim oboljenjima ili iritiranim područjima. Nikakva medicinska tvrdnja nije zajamčena ili podrazumijevana uporabom ovog proizvoda.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

1 ekstenzija za penis

Dužina

22 cm

Širina

4 cm

Dužina za umetanje

14 cm

Materijal

rastezljivi TPE

Naziv na deklaraciji

Loving joy mighty 7.62 cm ekstenzija za penis s otvorom za mošnje