Male silikonske vaginalne kuglice 56g

109,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Želite li ojačati vaginalne mišiće ili ove kuglice koristiti samo za osjećaj ugode, ovaj proizvod je pravi izbor za Vas.

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Silikonske kuglice su svilene i glatke na dodir. Unutarnje kuglice stvoriti će vibracije i tako omogućiti ugodnu i dodatnu stimulaciju. Trakica za izvlačenje je sigurna i čvrsta.

Uputstva za uporabu
Prije korištenja treba očistiti kuglice sa specijaliziranim sredstvom za čišćenje seksualnih igračaka ili antibakterijiskim sapunom i nakon toga isprati toplom vodom. Prije umetenja kuglica u vaginu, treba staviti lubrikant na vodenoj bazi. Lagano i nježno stavljajte kuglice u vaginu, ali pazite na to da trakica za izvlačenje ostane vani. Ako je umetanje teško legnite na leđa sa savijenim koljenima ili stanite uspravno i jednu nogu stavite na povišeno mjesto. Nakon umetanja kulica stisnite mišiće oko njih, što više stišćete mišiće oni će postajati sve snažniji.

Upozorenje
Da bi izbjegli ozljedu ili pogoršavanje ozljede koje su prije postojale, nemojte koristiti ovaj proizvod na natečenim i nadraženim područjima ili na posjekotinama.

Dodatne informacije

Materijal

silikon

Sadržaj pakiranja

dvije spojene vaginalne kuglice

Težina

56g

Naziv na deklaraciji

Vaginalne kuglice za jačanje mišića vagine