Masturbator boje kože – Mavis

17,10  128,84 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,60€

Realističan masturbator koji pruža doživljaj stvarne penetracije.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 45 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: D-218699 Brend:

Opis

Masturbator boje kože – Mavis napravljen je od mekanog i rastezljivog TPE materijala koji je vrlo sličan pravoj koži. Unutar njegovog kanala za penetraciju nalazi se mnoštvo izbočina koje pružaju realne podražaje i pojačanu stimulaciju prilikom zabave.

Nabori koji se nalaze na tijelu masturbatora omogućuju jednostavno držanje u ruci. Promjenom jačine pritiska ruke na masturbator, regulirate stisak na penis i tako u potpunosti podražaje prilagođavate prema vlastitoj želji.

Proizvod je potrebno koristiti s dodatkom lubrikanta na bazi vode.

Ukupna dužina: 15,2 cm
Dužina kanala za penetraciju: 13,5 cm
Vanjski promjer: 6,5 cm

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe sve isperite tekućom mlakom vodom, dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ne koristite sapun jer on može oštetiti materijal. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro osuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro osušeni koristite posebni puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Materijal

TPE

Sadržaj pakiranja

1 masturbator

Naziv na deklaraciji

Masturbator boje kože – Mavis

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,60€ (19,59kn) za Hrvatsku ili 3,90€ (29,38kn) za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ (301,38kn) dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€ (49,73kn).

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.