Mini vibrator – Univibe Bullet

9,80  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Mini Univibe Bullet vibrator savršen je za sve koji ne vole velike igračke, a svojim malim ali snažnim motorom može vas dovesti do najjačih orgazama!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 7 puta

Nema na zalihi

SKU: 30529 Brend:

Opis

Mini vibrator namijenjen je za stimulaciju klitorisa ili bradavica, a zbog svoje diskretne veličine idealan je za putovanja.

Napravljen je od ABS plastike presvučene tankim slojem silikona. Materijali su potpuno sigurni za tijelo i imaju antibakterijska svojstva.

Unutar ovog malog vibratora nalazi se motor koji omogućuje snažne podražaje i pruža 10 različitih opcija vibriranja (3 intenziteta i 7 ritmova).

Otporan je na prskanje vodom te se jednostavno čisti i održava.

Vibrator koristi jednu AAA bateriju koja je uključena u pakiranju.

Dužina: 9 cm
Promjer: 1,7 cm

Uputstva za uporabu
Prije i poslije upotrebe isperite vodom i blagim sapunom ili isperite vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Koristiti 1 AAA bateriju (uključena u pakiranju). Umetanje baterija – odvrnite poklopac na dnu uređaja. Potrebno je ukloniti okruglu zaštitu na vrhu baterije kako bi se kontakt mogao uspostaviti. Druga zaštita sa simbolima polariteta (+,-) koja je obavijena oko baterije ne smije se ukloniti. Pri umetanju baterije paziti na polaritet (+,-). Kratki pritisak na tipku pokreće i mijenja način vibriranja. Pritiskom na istu tipku u trajanju 3 sekunde vibracije se isključuju.

Upozorenje
Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost. Izvaditi bateriju ako se proizvod neće koristiti dulje vrijeme.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, silikon

Boja

Crna

Vibracija

Da

Dužina

9 cm

Naziv na deklaraciji

Mini vibrator – Univibe Bullet

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.