Realistični vibrator 19,5 cm – Dr. Skin vibe 1, mocha

189,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Realističan vibrator mekog tijela, gladak na dodir, a s dodatkom istaknutog glavića i vena pružiti će Vam nezaboravnu stimulaciju.
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2022. kupljen je 14 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: 331107 Kategorija: Oznaka: Brend:

Opis

Vibrator Vibe 1 iz kolekcije Dr. Skin napravljen je od materijala koji ne sadrži nikakve štetne tvari i siguran je za kožu. Intenzitet vibracije jednostavno podešavate okretanjem baze na doljnjoj strani vibratora. Motor je vrlo tih u radu.

Tijelo mu je lagano fleksibilno, te će se prilagoditi Vašem tijelu pri stimulaciji ili penetraciji. Materijal je gladak i veoma ugodan na dodir. Vibrator koristi 2xAA baterije koje nisu uključene u pakiranju. Otporan je na prskanje vodom tako da se zabavljati možete i ispod tuša.

Dužina vibratora je 19,5 cm, a promjer 4 cm.

Uputstva za uporabu
Isprati mlakom vodom i sapunom prije i poslije svake uporabe. Koristiti 2 AA baterije (nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Pri umetanju baterija paziti na njihiv polaritet(+,-). Poklopac mora biti čvrsto zategnut kako bi proizvod bio vodootporan. Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede.

Dodatne informacije

Dužina

19,5 cm

Dužina za umetanje

16.5 cm

Promjer

4 cm

Materijal

PVC siguran za kožu

Sadržaj pakiranja

1 vibrator

Naziv na deklaraciji

Realistični vibrator 19,5 cm -Dr. Skin vibe 1, mocha

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.