Vibrirajući dildo Iron Dragon 16 cm

26,40  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Vibracijski dildo fleksibilnog tijela, duljine 16 cm i realističnog izgleda!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 309 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: SQ-WBC10027-V Brend:

Opis

Motor pruža 10 različitih vibracija, a njima možete upravljati pomoću žičanog daljinskog upravljača. Ovako se možete zabavljati sami ili upravljač prepustiti voljenoj osobi.

Realističnog je izgleda s vjernim detaljima poput testisa, vena i istaknutog glavića crvenkaste boje. Njegova proširena baza vakuumski prijanja na većinu ravnih površina poput pločica ili poda, te se tako zabavi možete prepustiti bez upotrebe ruku. Kompatibilan je s većinom strap-on pojasa na tržištu.

Preporučujemo upotrebu uz dodatak lubrikanta na bazi vode. Ukupna dužina vibratora s bazom je 18 cm, a promjer 4,2 cm. Vibrator koristi 2 AAA baterije koje nisu uključene u pakiranju.

Ukupna dužina: 18 cm
Dužina do proširene baze: 16 cm
Dužina za umetanje: 13 cm
Promjer: 4,2 cm

Uputstva za uporabu
Prije i poslije uporabe proizvod operite vodom i blagim sapunom, te dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Prilikom pranja pazite da tekućina ne dolazi u dodir sa žicom i daljinskim upravljačem. Nakon što ste očistili proizvod, posipajte ga puderom kako bi se očuvao materijal. Koristiti 2 AAA baterije (nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Prilikom umetanja baterija paziti na njihov polaritet(+,-). Čuvati na suhom mjestu. Pritisak na tipku za pokretanje koja se nalazi na daljinskom upravljaču u trajanju 3 sekunde pokreće vibracije.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede. Koristiti isključivo s lubrikantom na bazi vode.

Dodatne informacije

Materijal

PVC

Dužina za umetanje

13 cm

Boja

Boja kože

Vibracija

Da

Ukupna dužina

18 cm

Dužina do proširene baze

16 cm

Baterija

2x AAA (nisu uključene u pakiranju)

Sadržaj pakiranja

1 vibrator s žičanim upravljačem

Naziv na deklaraciji

Realistični vibrator Iron Dragon 16 cm

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.