Vibrirajući dildo Iron Dragon 16 cm

179,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Vibracijski dildo fleksibilnog tijela, duljine 16 cm i realističnog izgleda!
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2021. kupljen je 92 puta

Nema na zalihama

SKU: SQ-WBC10027-V Kategorije: , Oznake: , Brend:

Opis

Motor pruža 10 različitih vibracija, a njima možete upravljati pomoću žičanog daljinskog upravljača. Ovako se možete zabavljati sami ili upravljač prepustiti voljenoj osobi.

Realističnog je izgleda s vjernim detaljima poput testisa, vena i istaknutog glavića crvenkaste boje. Njegova proširena baza vakuumski prijanja na većinu ravnih površina poput pločica ili poda, te se tako zabavi možete prepustiti bez upotrebe ruku. Kompatibilan je s većinom strap-on pojasa na tržištu.

Preporučujemo upotrebu uz dodatak lubrikanta na bazi vode. Ukupna dužina vibratora s bazom je 18 cm, a širina 4,2 cm. Vibrator koristi 2 AAA baterije koje nisu uključene u pakiranju.

Uputstva za uporabu
Prebrisati krpom i dezinficirati sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Koristiti 2 AAA baterije(nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Pri umetanju baterija paziti na njihov polaritet(+,-). Nakon uporabe prebrisati proizvod, te ga dezinficirati sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Nakon toga posipati proizvod puderom kako bi se očuvao materijal. Čuvati na suhom mjestu.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede. Koristiti isključivo s lubrikantom na bazi vode.

Dodatne informacije

Ukupna dužina

18 cm

Dužina do proširene baze

16 cm

Dužina za umetanje

13 cm

Materijal

PVC bez ftalata

Baterija

2x AAA (nisu uključene u pakiranju)

Sadržaj pakiranja

1 vibrator s žičanim upravljačem

Naziv na deklaraciji

Realistični vibrator Iron Dragon 16 cm

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.