Set tri metalna analna čepa multicolor-Gleaming Love

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 93,00 kn! 279,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Set analnih čepova ukrašenih s imitacijom dragog kamena. U pakiranju dolaze mali, srednji i veliki analni čep tako da će svatko moći pronaći savršenu veličinu koja mu odgovara.
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2021. kupljen je 5 puta

Nema na zalihama

SKU: 21784 Kategorija: Proizvođač:

Opis

Čepovi su napravljeni od aluminija koji ne sadrži štetne tvari i neporozan je. Ne upija mirise i vrlo brzo poprima temperaturu tijela. Glatka završna obrada i oblik suze omogućuju vrlo ugodnu penetraciju. Biti će dovoljna kapljica lubrikanta.

Suženje na kraju čepa i proširena baza ukrašena imitacijom dragog kamena omogućuju sigurnu upotrebu i zadržavaju čep na mjestu gdje želite.

Kako u setu dolaze tri analna čepa različitih dimenzija, svatko će moći odabrati baš onu koja mu najbolje odgovara.

Čepovi su vrlo jednostavni za održavanje-prije i poslije upotrebe operite vodom i sapunom. Mogu se koristiti s bilo kojom vrstom lubrikanta. U setu dolaze tri satenske vrećice za skladištenje.

Dimenzije:
Mali čep
Dužina: 7 cm
Širina: 2,7 cm
Dužina za umetanje: 6 cm

Srednji čep
Dužina: 8,5 cm
Širina: 3,4 cm
Dužina za umetanje: 6,5 cm

Veliki čep
Dužina: 10 cm
Širina: 4,3 cm
Dužina za umetanje: 8 cm

Uputstva za uporabu
Prije i poslije uporabe isperite proizvod mlakom vodom i blagim sapunom ili isperite mlakom vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Kompatibilno sa svim vrstama lubrikanata.

Upozorenje
Koristiti ovaj proizvod isključivo za ono što je namijenjen od proizvođača, u protivnom može uzrokovati ozbiljne ozljede.

Dodatne informacije

Materijal

aluminij

Sadržaj pakiranja

3 metalna analna čepa

Naziv na deklaraciji

Set tri metalna analna čepa multicolor-Gleaming Love

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.