Sex Machine s daljinskim upravljačem – In To You

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 9 rata po 11,89 €! 107,00  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Otkrijte svoju zločestiju stranu i prepustite se mnoštvu funkcija koje pruža ovaj uređaj! Možete uživati uz prodorne vibracije, funkciju grijanja ili teleskopski pomak gore – dolje realističnog nastavka!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 9 puta

Nema na zalihi

SKU: IB-400 Brend:

Opis

Ovaj svestrani uređaj ima pregršt funkcija koje možete koristiti istodobno ili svaku zasebno:
– funkciju vibracije (3 intenziteta i 7 uzoraka vibriranja)
– kretanje gore – dolje realističnog nastavka (3 brzine i 7 uzoraka pomaka),
– grijanje realističnog nastavka između 42°C do 50°C (zagrijavanje traje 10 minuta)

Svim funkcijama možete upravljati tipkama na samom uređaju ili putem bežičnog daljinskog upravljača pomoću kojeg možete upravljati vibracijom ili teleskopskim pomakom. Uređaj i daljinski upravljač jednostavno se pune pomoću USB kabela koji dolazi u pakiranju.

Na uređaju se nalazi snažna vakumska baza koju možete pričvrstiti na bilo koju ravnu površinu, podesiti željeni kut i zabavi se prepustiti bez upotrebe ruku.

Silikonski nastavak za penetraciju vrlo je mekan i ugodan na dodir. Izbočene vene pružaju dodatnu stimulaciju, a uzdignuti glavić nudi intenzivnu unutarnju stimulaciju.

Dimenzije nastavka za penetraciju:
Dužina: 17 cm
Promjer: 3,5 cm

Uređaj i daljinski upravljač nisu vodootporni.

Uputstva za uporabu
Prije i nakon uporabe nastavak za penetraciju pošpricajte sredstvom za dezinficiranje igračaka za odrasle i obrišite lagano vlažnom krpom. Prije upotrebe najprije napunite uređaj i daljinski upravljač. Realistični nastavak potrebno je umetnuti u uređaj i zakrenuti ga u smjeru kazaljke na satu dok ne čujete zvuk “klik”. Kako biste pokrenuli ili isključili uređaj, držite tipku za pokretanje 3 sekunde. Isti postupak ponovite za gašenje. Kratkim pritiskom na ostale tipke pokrećete vibracije, grijanje ili teleskopski pomak. Kratim pritiskom na tipke koje se nalaze na daljinskom upravljaču možete pokretati i mijenjati intenzitet vibracije, te pokrenuti funkciju teleskopskog pomaka. Za punjene uređaja kabel umetnite u utor preko sloja silikona koji se nalazi između tipki za upravljanje. Za punjene daljinskog upravljača kabel umetnite u utor s oznakom DC 5V koji se nalazi na njegovoj stražnjoj strani. Drugi kraj kabela potrebno je umetnuti u odgovarajući USB utor.

Upozorenje
Kako biste produžili vijek trajanja baterije, barem jednom mjesečno napunite bateriju na uređaju i daljinskom upravljaču do kraja. Ne ostavljajte na direktnom sunčevom svjetlu. Ne koristite na nadraženim i iritiranim mjestima. Koristite isključivo s lubrikantom na bazi vode, ostali lubrikanti mogu oštetiti proizvod. Proizvod nije vodootporan!

Dodatne informacije

Materijal

ABS, silikon

Dužina za umetanje

17 cm

Boja

Boja kože

Vibracija

Da

Sadržaj pakiranja

1 seks mašina, 1 daljinski upravljač, 1 kabel za punjenje

Naziv na deklaraciji

Sex Machine s daljinskim upravljačem – In To You

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.