Silikonski prsten za penis crni – Stay Hard

69,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Prsten za penis Stay Hard napravljen je od prilagodljivog silikona, a pružiti će Vam jače erekcije.
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2022. kupljen je 15 puta

Nema na zalihi

Opis

Silikon koji odolijeva pucanju, ali ugodan na dodir. Potpuno prilagodljiv kako bi odgovarao svim veličinama, te će svatko moći pronaći odgovarajući stisak. Na prstenu se nalazi tipka s značajkom brzog otpuštanja radi praktičnosti.

Prsten pomaže u odgađanju ejakulacije i tvrđoj erekciji. Zbog prilagodljive veličine možete ga staviti oko penisa ili oko mošnji i penisa.

Izrađen od silikona koji je siguran za tijelo. Ne sadrži sintetički miris, ftalate, parafine niti lateks. Jednostavno održavanje-nakon uporabe isperite vodom i blagim sapunom.

Uputstva za uporabu
Prsten stegnite oko penisa ili penisa i mošnje. Nakon uporabe isperite toplom vodom i sapunom. Koristiti s dodatkom lubrikanta na bazi vode.

Upozorenje
Uvijek pazite da prsten nije prečvrsto stegnut jer u tom slučaju može uzrokovati ozljede. Nemojte zaspati noseći ovaj prsten. Imajte 60 minuta pauze između nošenja prstena. Ne nosite prsten pod utjecajem droga ili alkohala. Ne nosite prsten dulje od 30 minuta.

Dodatne informacije

Materijal

silikon

Veličina

univerzalna

Naziv na deklaraciji

Silikonski prsten za penis crni-Stay Hard

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.