Silikonski vibrator-Mei

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 89,67 kn! 269,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Ergonomski oblikovani vibrator s dva motora stimulirati će u isto vrijeme G-točku i klitoris.
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2021. kupljen je 13 puta

Nema na zalihama

SKU: SQ-V10030 Kategorija: Proizvođač:

Opis

Silikonski vibrator-Mei oduševiti će Vas dizajnom. Napravljen je od kvalitetnog silikona koji je vrlo ugodan i sklizak na dodir. Tijelo vibratora i dio za stimulaciju klitorisa su fleksibilni i pratiti će anatomiju Vašeg tijela.

Zahvaljujući dva motora istodobno može stimulirati G-točku i klitoris. Možete izabrati između 10 različitih intenziteta i ritmova vibracije, ali motorima ne možete upravljati zasebno.

Jednostavno se puni pomoću kabela koji dolazi u pakiranju. Potpuno punjenje traje 100 minuta i pruža 60-65 minuta rada uređaja.

Vodootporan je tako da je zabava pod tušem ili u kadi dozvoljena. Preporučujemo koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode.

Ukupna dužina vibratora je 19,5 cm, a širina 3,5 cm. Dužina za umetanje iznosi 8,5 cm.

Uputstva za uporabu
Prije i poslije upotrebe isperite vibrator vodom i blagim sapunom ili isperite vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Kako bi upalili uređaj, držite tipku za paljenje 2-3 sekunde. Punjenje uređaja- Potpuno punjenje traje 100 min. Dok se uređaj puni, svijetlo za indikaciju će treperiti, nakon što je uređaj potpuno napunjen, svijetlo za indikaciju gori neprekidno. Na doljnjoj strani uređaja nalazi se utor za punjenje prekriven silikonom (mala udubina s oznakom DC). Lagano umetnite punjač preko sloja silikona, te zatim drugi kraj punjača umetnite u USB utor (računalo, adapter za punjenje). Punjač je potrebno umetnuti do kraja u utor za punjenje na vibratoru kako bi se punjenje odvijalo ispravno.

Upozorenje
Koristite isključivo s lubrikantom na bazi vode, ostali lubrikanti mogu oštetiti proizvod. Ne punite mokar uređaj!

Dodatne informacije

Ukupna dužina

19,5 cm

Širina

3,5 cm

Dužina za umetanje

8,5 cm

Materijal

silikon

Sadržaj pakiranja

1 vibrator, 1 kabel za punjenje

Naziv na deklaraciji

Silikonski vibrator-Mei

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.