Srebrni analni čep srednji – Gleaming love

18,40  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Metalni čep koji će Vam pružiti analnu stimulaciju. Prekrasno dizajniran s imitacijom dragog kamena na proširenoj bazi.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 93 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: T21786 Brend:

Opis

Čep je kvalitetne završne obrade i vrlo gladak na dodir. Srednje je veličine tako da može odgovarati svima koji uživaju u nešto jačim podražajima.

Materijal brzo poprima temperaturu tako da čep možete zagrijati ili ohladiti i tako uživati u temperaturnoj stimulaciji. Vrlo je zahvalan za održavanje i dovoljno ga je prije i poslije oprati toplom vodom i sapunom. Ne poprima neugodne mirise.

Možete ga koristiti s lubrikantima na bazi vode, silikona ili ulja bez bojazni da će se materijal oštetiti. Zahvaljujući njegovoj vrlo glatkoj površini biti će dovoljna tek kapljica lubrikanta.

Srebrni analni čep srednji-Gleaming love oblikovan je u obliku suze kako bi penetracija bila olakšana, a dizajn upotpunjuje prekrasna imitacija dragog kamena.

Dužina čepa je 8,3 cm, a promjer 3,3 cm.

Uputstva za uporabu
Prije i poslije uporabe isperite proizvod mlakom vodom i blagim sapunom ili isperite mlakom vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Kompatibilno sa svim vrstama lubrikanata.

Upozorenje
Koristiti ovaj proizvod isključivo za ono što je namijenjen od proizvođača, u protivnom može uzrokovati ozbiljne ozljede.

Dodatne informacije

Dužina

8,3 cm

Dužina za umetanje

6,5 cm

Promjer

3,3 cm

Težina

90 g

Materijal

metal (aluminij)

Sadržaj pakiranja

1 analni čep, 1 torbica za skladištenje

Naziv na deklaraciji

Srebrni analni čep srednji-Gleaming love

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.