Thrusting vibrator – Engily Ross Odry

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 18,90 €! 56,70  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Doživite trostruku stimulaciju uz silikonski vibrator Engily Ross Odry! Pruža čak tri vrste stimulacije: teleskopsku funkciju gore-dolje, funkciju osciliranja vrha vibratora i vibraciju.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 7 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: ER79722 Brend:

Opis

Engily Ross Odry dizajniran je kao standardni rabbit vibrator koji pruža čak tri vrste podražaja:
• vibraciju
• “thrusting” – teleskopski pomak gore dolje
• oscilaciju vrha vibratora

Zasebno možete koristiti vibraciju, a ako želite dodatne podražaje koji podsjećaju na penetraciju samo uključite funkciju pomaka gore dolje. Oscilacija vrha vibratora automatski se pokreće kada uključite teleskopski pomak i istu nije moguće koristiti zasebno.

Ima klasičan oblik “rabbit” vibratora i zbog toga omogućuje istodobnu stimulaciju klitorisa i G-točke.

Napravljen je od silikona koji ne sadrži štetne tvari i jednostavno se puni putem USB kabela koji dolazi u pakiranju.

Otporan je na prskanje vodom i možete ga koristiti ispod tuša, ali nije preporučljivo uranjati proizvod ispod razine vode.

Odry ima snažne i prodorne vibracije te mnoštvo opcija za dodatne podražaje, pa je zbog toga i nešto glasniji prilikom rada.

Funkcije:
7 različitih načina vibriranja
7 različitih teleskopskih pomaka gore dolje.

Dužina: 22,5 cm
Promjer: 3,8 cm
Dužina za umetanje: 11,5 cm
Teleskopski pomak gore dolje: 2 cm

Uputstva za uporabu
Prije i poslije uporabe isperite proizvod mlakom vodom i blagim sapunom ili isperite mlakom vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Pritiskom na tipku u trajanju dvije sekunde uređaj postavljate u stand by mode. Pritiskom na gornju tipku kontroliramo uzorke vibracije i jačinu, a donjom tipkom pokrećete pomak gore dolje i oscilaciju.

Upozorenje
Koristite s lubrikantom na bazi vode. Ne skladištite mokar proizvod. Pazite da je uređaj potpuno suh prije punjenja. Prije uporabe potrebno je u potpunosti napuniti uređaj putem priloženog USB kabela.

Dodatne informacije

Materijal

silikon

Dužina za umetanje

11,5 cm

Boja

Crvena

Vibracija

Da

Sadržaj pakiranja

1 USB kabel za punjenje, 1 vibrator

Naziv na deklaraciji

Thrusting vibrator – Engily Ross Odry

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.