Vibrator za parove s daljinskim upravljačem – Ares

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 6 rata po 11,65 €! 69,90  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Silikonski vibrator za parove Ares koristi se prilikom seksualnog odnosa i svojim vibracijama stimulira oba partnera. Dolazi s bežičnim daljinskim upravljačem što omogućuje puno lakšu i zabavniju igru u krevetu. Njegova dva motora pružaju snažne podražaje koji će olakšati put do vrhunca!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 38 puta

Nema na zalihi

SKU: T21768 Brend:

Opis

Ovaj svestrani vibrator za parove unutar svog silikonskog tijela ima 2 motora kojima možete upravljati istovremeno ili odvojeno. Možete izabrati između sedam uzoraka vibriranja i tri jačine neprekidne vibracije. Dva motora pružiti će intenzivne podražaje koji se šire cijelim vibratorom i tako omogućiti snažnu unutarnju i vanjsku stimulaciju erogenih točaka. Uživajte u istodobnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

Tijelo vibratora je fleksibilno i možete ga podesiti u položaj koji Vam najbolje odgovara. Neće se vratiti u prvobitni položaj, već zadržava onaj kut u koji ste ga postavili. Napravljen je od silikona koji ne sadrži štetne tvari i vrlo je ugodan na dodir. Prilikom korištenja potrebno je dodati malo lubrikanta na bazi vode kako bi zabava bila ugodnija.

Vibracijama možete upravljati putem daljinskog upravljača koji ima domet 5 metara ili tipkama na samom uređaju. Vibrator za parove Ares osim kao igračku za za parove možete koristi i za solo zabavu.

Daljinski upravljač i vibrator ne koriste jednokratne baterije već se jednostavno pune putem USB kabela koji dolazi u pakiranju. Potpuno napunjeni uređaji pružaju 2 h rada na srednjem intenzitetu.

Dužina kraka za umetanje: 8 cm
Širina kraka za umetanje: 2,5 cm
Debljina kraka za umetanje: 1,2 cm
Dužina kraka za stimulaciju klitorisa: 8 cm
Širina kraka za stimulaciju klitorisa: 3,3 cm

Uputstva za uporabu
Način rada bez daljinskog upravljača
Pritisnite bilo koju od dvije tipke na Ares vibratoru za parove u trajanju od 2 – 3 sekunde za uključivanje/isključivanje vibratora. Vibrator ulazi u stanje pripravnosti rada koji je označen upaljenom plavom lampicom. Kratki pritisak na veću tipku mijenja način rada vibracije u prvom motoru. Kratki pritisak na manju tipku mijenja način rada vibracije u drugom motoru.
Način rada putem daljinskog upravljača
Pritisnite i držite srednji gumb na daljinskom upravljaču 2 – 3 sekunde kako biste pokrenuli daljinski upravljač. Vibrator postavite u stanje pripravnosti (pritisak na bilo koju od dvije tipke na uređaju u trajanju 2 – 3 sekunde). Tipke “>” i “<" na daljinskom upravljaču pokreću vibracije. Pritisak na gornju tipku sa strelicom ">” mijenja način rada vibriranja u prvom motoru. Pritisak na donju tipku sa strelicom “<" mijenja način rada u drugom motoru. Dugi pritisak u trajanju 2 sekunde na iste tipke isključuje vibracije. Motorima se može upravljati zasebno ili istodobno.
Punjenje uređaja (vibratora i daljinskog upravljača)- Potpuno punjenje traje 5h. Dok se uređaj puni, svijetlo za indikaciju će treperiti, nakon što je uređaj potpuno napunjen, svijetlo za indikaciju gori neprekidno. Na uređaju se nalazi utor za punjenje prekriven silikonom. Lagano umetnite punjač preko sloja silikona, te zatim drugi kraj punjača umetnite u USB utor (računalo, adapter za punjenje). Punjač je potrebno umetnuti do kraja u utor za punjenje na vibratoru ili daljinskom upravljaču kako bi se punjenje odvijalo ispravno.

Upozorenje
Koristiti s dodatkom lubrikanta na bazi vode, ostali lubrikanti mogu oštetiti silikon. Nemojte puniti mokar uređaj! Ne močite daljinski upravljač.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, silikon

Dužina za umetanje

8 cm

Boja

Plava

Vibracija

Da

Sadržaj pakiranja

1 vibrator za gaćice, 1 daljinski upravljač, 1 kabel za punjenje

Naziv na deklaraciji

Vibrator za parove s daljinskim upravljačem – Ares

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.