Vibrirajuće jaje s daljinskim upravljačem- Drops Silicone Pink

199,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Punjivo silikonsko vibrirajuće jaje Drops Silicone Pink pruža čak 10 različitih intenziteta i uzoraka vibracija i savršeno je za solo igru ili zabavu u paru!
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2021. kupljen je 34 puta

Nema na zalihama

SKU: G-012 Kategorija: Oznaka: Brend:

Opis

Drops Silicone Pink vibrirajuće jaje ima ergonomski, elegantan i senzualan dizajn tako da je umetanje iznimno ugodno. Napravljen je od vrlo ugodnog i mekanog silikona visoke kvalitete, a čvrsta omča omogućuje sigurno uklanjanje. Silikon ne sadrži štetne tvari i potpuno je siguran za Vaše tijelo.

Tihi motor nudi 10 različitih vibracija, a njima možete upravljati daljinskim upravljačem s čak 6 metara! Vibracijama možete upravljati i tipkom na samom jajetu ukoliko ne želite koristiti daljinski upravljač. Vibrirajuće jaje se jednostavno puni preko USB kabela koji je uključen u pakiranju, dok daljinski upravljač koristi dvije AAA baterije koje nisu uključene u pakiranju. Vibrirajuće jaje je vodootporno što olakšava održavanje i čišćenje, a zabavu možete preseliti i pod tuš.

Održavanje je jednostavno- prije i poslije korištenja isprati pod mlazom vode i oprati blagim sapunom ili koristiti specijalno sredstvo za dezinfekciju igračaka za odrasle.

Uputstva za uporabu
Prije i poslije uporabe dezinficirajte proizvod sredstvom za čišćenje ili operite blagim sapunom. Prije punjenja uređaja, budite sigurni da je potpuno suh. Ne skladištite mokar proizvod. Umetnite baterije u daljinski upravljač pazeći na polaritet. Kako bi stavili vibrirajuće jaje u stand-by položaj, upalite ga držeći tipku na njemu tri sekunde. Upaliti će se bijelo svijetlo. Nakon toga vibracijama možete upravljati daljinskim upravljačem ili tipkom na vibrirajućem jajetu. Za gašenje držite tipku na vibracijskom jajetu 3 sekunde.

Upozorenje
Ne punite mokar uređaj. Koristite s dodatkom lubrikanta na bazi vode, ostali lubrikanti mogu oštetiti proizvod.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, silikon

Dužina vibrirajućeg jaja

6 cm

Širina

3,5 cm

Sadržaj pakiranja

1 vibrirajuće jaje, 1 daljinski upravljač, 1 kabel za punjenje

Naziv na deklaraciji

Vibrirajuće jaje s daljinskim upravljačem- Drops Silicone Pink

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.