Vibrirajući prsten za penis crni – Moressa Brad Premium

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 12,10 €! 36,30  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Prsten se smješta na dno penisa i u njemu se nalazi malen, ali snažan motor koji pruža 7 različitih vibracija. Malena ticala na vrhu prstena stimulirati će klitoris prilikom penetracije.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 33 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: 213225 Brend:

Opis

Moressa Brad Premium prsten iznimno je fleksibilan i prilagodljiv. Obujmiti će dno penisa i nešto jačim stiskom stisnuti krvne žile i na taj način učvrstiti erekciju. Motor je vrlo snažan i nudi 7 različitih vibracija (3 intenziteta i 4 uzorka). Vibracija se širi cijelim prstenom i dolazi do malih ticala na vrhu koja titraju i pružaju stimulaciju klitorisa prilikom penetracije. Za pokretanje vibracija baterije neće biti potrebne jer se prsten jednostavno puni putem kabela koji dolazi u pakiranju.

Prsten je napravljen od vrlo kvalitetnog silikona koji ne sadrži štetne tvari, a na dodir je vrlo ugodan i gladak. Preporučujemo ga koristiti uz dodatak malo lubrikanta na bazi vode. Potpuno je vodootporan i možete uživati u mokroj zabavi.

U pakiranju dolazi praktična mrežasta vrećica za skladištenje.

Unutarnji promjer prstena: 2,7 cm
Vanjski promjer prstena: 4 cm

Uputstva za uporabu
Prije i poslije uporabe dezinficirajte prsten sredstvom za dezinfekciju igračaka za odrasle ili ga operite blagim sapunom. Kako biste uključili i isključili vibracije, pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje 2 sekunde dok se ne upali crveno svjetlo. Kratkim pritiskom na istu tipku mijenjate način vibracije. Prije prvog korištenja, napunite ga u potpunosti. U tu svrhu upotrijebite priložen USB kabel. Na desnoj strani uređaja nalazi se utor za punjenje prekriven silikonom (mala udubina, oznaka “DC”). Lagano umetnite punjač preko sloja silikona, te zatim drugi kraj punjača umetnite u USB utor (računalo, adapter za punjenje). Punjač je potrebno umetnuti do kraja u utor za punjenje na vibratoru kako bi se punjenje odvijalo ispravno. Crveno svjetlo svijetli dok je proizvod u načinu punjenja. Kad je punjenje završeno, svjetlo se gasi. Prvi postupak punjenja može potrajati i do osam sati. U slučaju pogrešaka u rukovanju povezanim s radom, pritisnite tipku za uključivanje i isključivanje 5 sekundi.

Upozorenje
Uvijek pazite da Vas prsten ne steže prejako jer u tom slučaju može uzrokovati ozljede. Nemojte zaspati noseći ovaj prsten. Imajte 60 minuta pauze između nošenja prstena. Ne nosite prsten pod utjecajem droga ili alkohola. Ne nosite prsten dulje od 30 minuta.

Dodatne informacije

Materijal

silikon

Ukupna dužina prstena

7,5 cm

Dužina ticala na vrhu prstena

2,5 cm

Sadržaj pakiranja

1 kabel za punjenje, 1 prsten za penis, 1 vrećica za skladištenje

Naziv na deklaraciji

Vibrirajući prsten za penis crni-Moressa Brad Premium

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.