Dildo – najstarija igračka na svijetu

Načini korištenja

Dildo je seksualna igračka koja se koristi za stimulaciju penetracijom.

Možete ih koristiti vaginalno, analno ili oralno. Dolaze u raznim veličinama, bojama i oblicima, a mogu izgledati realistično poput penisa ili nekih drugih raznovrsnih oblika.

Često imaju zadebljanja zbog kojih intenzivnije stimuliraju G-točku ili prostatu. S obzirom na razne oblika u kojima dolaze, možete ih maštovito iskoristiti za razne sexy igrice.

Najčešće su standardnog – ravnog oblika, zakrivljeni, u obliku slova U, dvostruki, manji, veći…


Dimenzije i materijal

Prilikom odabira savršenog dilda važno je pripaziti na dimenzije i materijal. Netko će najviše uživati s proizvodom većih dimenzija, dok nekome više odgovara stimulacija s dildom diskretnije veličine.

Uvijek prije kupnje provjerite dužinu i promjer proizvoda kako biste lakše pronašli odgovarajući model za sebe. Za realniji i ugodniji doživljaj, dildo će biti ugodnije koristiti s dodatkom lubrikanta. Najčešći materijali od kojih su napravljeni su: silikon, guma (TPE, TPR), PVC. Važno je da materijali ne sadrže štetne tvari, te da su sigurni za vaše tijelo.

Dildo najčešće nema mogućnost vibracije i koristi se za stimulaciju penetracijom, ali postoje modeli koji mogu vibrirati. Od vibratora se razlikuju po tome što su fleksibilniji i njihovo tijelo možete savijati.

Većina modela dolazi s proširenom bazom koja se vakuumski može pričvrstiti na ravne površine kako biste još više mogli uživati u vašoj erotskoj zabavi. Proširenu bazu pomoću prstena možete pričvrstiti i na strap-on pojas. Prsteni su najčećšće od silikona i uključeni su u pakiranju sa strap-on pojasem. Prilikom kupnje bitno je pripaziti da promjer prstena za pričvršćenje i promjer dilda odgovaraju kako bi dildo čvrsto ležao u pojasu.