Stimulatori klitorisa

Svaki iskusan partner zna kako je klitoris neizbježan, a kod 80 % žena čak i ključan u ostvarenju ženskog orgazma. Brojna istraživanja pokazala su da među 5-10% seksualno aktivnih žena u svijetu nikad nije doživjelo orgazam, a u mnogo primjera put do njega moguć je isključivo stimulacijom klitorisa. 

O klitorisu

Klitoris je jedini dio tijela koji je stvoren isključivo za užitak. Prožet mnogobrojnim živčanim završetcima uslijed uzbuđenja ispunjava se krvlju što ga čini još osjetljivijim i središnjim mjestom za užitak u ženskom tijelu. Stimulacijom može utjecati na čak 15 tisuća živčanih receptora stoga ne čudi da  žene uslijed orgazma drhte cijelim tijelom.  

Jeste li znali da se klitoris, ako se ne upotrebljava, smanjuje i povlači unutar tijela? Ako se ne prokrvljuje redovito, kao i svako tkivo, propada. Stoga, drage žene i dragi muškarci, ne zapostavljajte ga i vratit će vam višestruko.

Obzirom da je klitoris tako važan za ženski orgazam, tržište je puno igračaka namijenjenih stimulaciji kako bi nas lakše i brže doveli do snažnih, a često i višestrukih vrhunaca. 

Pa, zašto to ne iskoristiti?

U trgovinama za odrasle sve je više stimulatora za žene koji su dizajnirani i oblikovani kako bi se stimulacija usmjerila isključivo na klitoris i nisu namijenjeni za penetraciju. Možete ih koristiti sami prilikom masturbacije ili u paru tijekom predigre ili seksualnog odnosa. 

S obzirom da želimo udobnost i higijenu staviti na prvo mjesto, bitno je obratiti pažnju da je proizvod napravljen od sigurnog materijala koji ne sadrži štetne tvari. Svaki stimulator ima podesivu jačinu motora, tako da je vrlo jednostavno odabrati željeni intenzitet  stimuliranja.

Stimulatori klitorisa dijele  se prema vrsti stimulacije koju pružaju na:

  • zračne (usisne)
  • vibracijske
  • sonične
  • oralne 

Zračni (usisni) stimulatori koriste pulsirajuće usisavanje zraka i usmjeravaju ga na klitoris kako bi strujanje zraka izvršilo stimulaciju.

Vibracijski stimulatori oblikovani su da ugodno „leže“ na klitorisu i vrše podražaje vibracijom. Postoje nešto širi stimulatori koji mogu istodobno stimulirati klitoris i stidne usne ili stimulatori s vrlo uskim vrhom kod kojih je stimulacija preciznija i usmjerena isključivo na jednu točku.

Sonični stimulatori koriste određene frekvencije koje prodiru duboko u klitoris i stimuliraju njegove unutarnje dijelove koje inače nije moguće dodirnuti.

Na Oralnim stimulatorima nalazi se pokretni dio nalik na jezik koji svojim pokretima pruža podražaje vrlo slične oralnom seksu. 

Stimulatori klitorisa zbilja su zanimljive i uzbudljive igračke za užitak koje mogu pružiti drugačija i intenzivnija stanja užitaka koje možda do sada niste iskusili. Većina žena slaže se da vrlo brzo dovode do orgazma i omogućuju izravnu stimulaciju koja pruža snažne valove užitka. 

Ako se odlučite iskušati ove interesantne igračke, započnite s laganom stimulacijom kako biste se priviknuli na osjećaj koji pružaju. Nakon kratkog upoznavanja igrajte se s postavkama, prilagodite željeni intenzitet i prepustite se uživanju!