Analni tuš 89ml – Loving Joy

7,80  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Jednostavan i ugodan za korištenje. Ovaj tuš će odgovarati naprednijim korisnicima, ali i početnicima koji se tek upuštaju u svijet analnih igrica.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 38 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: N11393 Brend:

Opis

Budite spremni na sve analne igrice s ovim analnim tušem kapaciteta 89 ml tvrtke Loving Joy. Osjećajte se ugodno i čisto. Jednostavan i ugodan za korištenje, samo napunite tuš mlakom vodom, zavrnite vrh i stisnite.

Suženi vrh omogućuje lagano umetanje. Koristite uz dodatak lubrikanta na bazi vode. Kako je ovaj tuš manjih dimenzija, biti će odličan da ga ponesete sa sobom na putovanje.

Uputstva za uporabu
Prije upotrebe dezinficirajte analni tuš. Analni tuš napunite mlakom vodom, vrh namažite lubrikantom. Umetnite vrh u analni otvor i pritisnite tuš pumpicu, te ušpricajte vodu u rektum. Nemojte otpuštati pumpicu analnog tuša dok je umetnut u analni otvor zato što bi se tako stvorio vakuum. Nakon toga izbacite vodu. Ponovite postupak nekoliko puta dok voda ne bude čista. Nakon uporabe operite i dezinficirajte analni tuš.

Upozorenje
Ne pretjerujte u korištenju analnog tuša jer možete poremetiti ravnotežu bakterija u anusu. Koristite ga najviše nekoliko puta mjesečno. U tušu koristite samo mlaku vodu, nemojte dodavati nikakve sapune. Analni tuš koristite 45 min prije nego krenete s analnim igricama.

Dodatne informacije

Materijal

ABS/PVC

Kapacitet

89 ml

Sadržaj pakiranja

1 analni tuš

Naziv na deklaraciji

Analni tuš 89ml-Loving Joy

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.