Analni tuš 89ml-Loving Joy

59,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Jednostavan i ugodan za korištenje. Ovaj tuš će odgovarati naprednijim korisnicima, ali i početnicima koji se tek upuštaju u svijet analnih igrica.
Pogledajte detalje proizvoda

Nema na zalihama

SKU: N11393 Kategorije: , Proizvođač:

Opis

Budite spremni na sve analne igrice s ovim analnim tušem kapaciteta 89 ml tvrtke Loving Joy. Osjećajte se ugodno i čisto. Jednostavan i ugodan za korištenje, samo napunite tuš mlakom vodom, zavrnite vrh i stisnite.

Suženi vrh omogućuje lagano umetanje. Koristite uz dodatak lubrikanta na bazi vode. Kako je ovaj tuš manjih dimenzija, biti će odličan da ga ponesete sa sobom na putovanje.

Uputstva za uporabu
Prije upotrebe dezinficirajte analni tuš. Analni tuš napunite mlakom vodom, vrh namažite lubrikantom. Umetnite vrh u analni otvor i pritisnite tuš pumpicu, te ušpricajte vodu u rektum. Nemojte otpuštati pumpicu analnog tuša dok je umetnut u analni otvor zato što bi se tako stvorio vakuum. Nakon toga izbacite vodu. Ponovite postupak nekoliko puta dok voda ne bude čista. Nakon uporabe operite i dezinficirajte analni tuš.

Upozorenje
Ne pretjerujte u korištenju analnog tuša jer možete poremetiti ravnotežu bakterija u anusu. Koristite ga najviše nekoliko puta mjesečno. U tušu koristite samo mlaku vodu, nemojte dodavati nikakve sapune. Analni tuš koristite 45 min prije nego krenete s analnim igricama.

Dodatne informacije

Materijal

ABS/PVC

Kapacitet

89 ml

Sadržaj pakiranja

1 analni tuš

Naziv na deklaraciji

Analni tuš 89ml-Loving Joy

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.