Realistični vibrator s više intenziteta vibracije, veći – Dr. Skin vibe 6

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 9,57 €! 28,70  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Vibrator izvrsnog realističnog izgleda. Nešto većeg promjera za sve kojima je potrebna jača stimulacija.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 188 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: N10857 Brend:

Opis

Model iz kolekcije Dr. Skin, Vibe 6 je realističan vibrator s istaknutim vrhom i mekim, fleksibilnim tijelom. Na podnožju odredite intenzitet vibracije koji Vam odgovara. Vibrator je otporan na prskanje vodom tako da slobodno zabavu možete prebaciti ispod tuša. Napravljen od materijala 100% sigurnih za kožu. Motor s tihim vibracijama.

Potrebne su 2AA baterije koje nisu uključene u pakiranju

Ukupna dužina: 23 cm
Dužina za umetanje: 18 cm
Promjer: 4 cm

Uputstva za uporabu
Isprati mlakom vodom i sapunom prije i poslije svake uporabe. Koristiti 2 AA baterije(nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Pri umetanju baterija paziti na njihiv polaritet(+,-). Poklopac mora biti čvrsto zategnut kako bi proizvod bio vodootporan. Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede.

Dodatne informacije

Dužina

23cm

Dužina za umetanje

18 cm

Promjer

4cm

Obujam

14.5

Materijal

PVC

Sadržaj pakiranja

1 realistični vibrator

Naziv na deklaraciji

Dr. Skin realistični vibrator s više intenziteta vibracije, vibe 6

Vibracija

Da

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.