Realistični vibrator s više intenziteta vibracije

169,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Vibrator realističnog izgleda, te pristupačne cijene priuštiti će vam zabavu u spavaćoj sobi. Birajte različite intenzite vibracije i uživajte!

Na zalihama samo: 2 kom.

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Vibrator Dr. Skin Cock Vibe 7 je napravljen od materijala koji su 100% sigurni za kožu. Lagano je upravljiv pomoću okretanja baze na zadnjoj strani. Njegov oblik omogućuje laganu penetraciju. Koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode. Vodootporan.
Potrebne dvije AA baterije koje nisu uključene u pakiranju.

Uputstva za uporabu
Isprati mlakom vodom i sapunom prije i poslije svake uporabe. Koristiti 2 AA baterije (nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Pri umetanju baterija paziti na njihiv polaritet (+,-). Poklopac mora biti čvrsto zategnut kako bi proizvod bio vodootporan. Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede.

Dodatne informacije

Dužina

22cm

Dužina za umetanje

18cm

Promjer

4cm

Materijal

PVC siguran za kožu

Sadržaj pakiranja

realističan vibrator

Naziv na deklaraciji

Realistični vibrator s više intenziteta vibracije