Fist hand – Belladonna’s

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 11,90 €! 35,70  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Fist hand-Belladonna’s odljev je prave ruke, duljine čak 26 cm.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 5 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: 5079-03-CD Brend:

Opis

Ostvarite Vaše zločeste maštarije uz Fist hand-Belladonna’s. Fist hand je realističnog izgleda. Detalji poput noktiju, tetiva ne rukama i oblika prstiju su vjerno izvedeni. Materijal izrade je PVC koji ne sadrži nikakve štetne tvari.

Dužina proizvoda je 26 cm, a najširi dio promjera je 8,2 cm. Težina proizvoda je 880 g. Koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode. Nakon upotrebe oprati vodom i blagim sapunom.

Uputstva za uporabu
Prije uporabe isperite proizvod mlakom vodom i blagim sapunom ili isperite mlakom vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Nakon uporabe isperite proizvod i dezinficirajte ga sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle.

Upozorenje
Koristite s lubrikantom na bazi vode. Jaki sapuni mogu oštetiti proizvod.

Dodatne informacije

Materijal

PVC

Dužina za umetanje

26 cm

Boja

Boja kože

Vibracija

Ne

Promjer na najširem djelu

8,2 cm

Naziv na deklaraciji

Fist hand-Belladonna's

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.