Fist hand – Belladonna’s

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 89,67 kn! 269,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Fist hand-Belladonna’s odljev je prave ruke, duljine čak 26 cm.
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2022. kupljen je 3 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: 5079-03-CD Kategorija: Oznaka: Brend:

Opis

Ostvarite Vaše zločeste maštarije uz Fist hand-Belladonna’s. Fist hand je realističnog izgleda. Detalji poput noktiju, tetiva ne rukama i oblika prstiju su vjerno izvedeni. Materijal izrade je PVC koji ne sadrži nikakve štetne tvari.

Dužina proizvoda je 26 cm, a najširi dio promjera je 8,2 cm. Težina proizvoda je 880 g. Koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode. Nakon upotrebe oprati vodom i blagim sapunom.

Uputstva za uporabu
Prije uporabe isperite proizvod mlakom vodom i blagim sapunom ili isperite mlakom vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Nakon uporabe isperite proizvod i dezinficirajte ga sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle.

Upozorenje
Koristite s lubrikantom na bazi vode. Jaki sapuni mogu oštetiti proizvod.

Dodatne informacije

Materijal

PVC

Dužina

26cm

Promjer na najširem djelu

8,2 cm

Naziv na deklaraciji

Fist hand-Belladonna's

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.