Fleshlight muški masturbator – Pink Lady Stamina training unit

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 6 rata po 11,70 €! 70,20  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Najprodavaniji model iz Fleshlight kolekcije. Vaš ključ da izdržite dulje u krevetu!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 70 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: D-197676 Brend:

Opis

Muški masturbator koji je napravljen kako bi Vam pružio potpuno realističan osjećaj baš poput prave stvari. Materijal izrade Super Skin potpuno je realan, ne sadrži nikakve štetne tvari i potpuno je siguran za Vašu kožu. Kanal u ovom modelu Fleshlight masturbatora prožet je naborima koji će Vas masirati baš na ključnim mjestima i vrlo brzo Vas dovesti do vrhunca.

Svakodnevnom uporabom i treningom možete povećati Vašu izdržljivost, poboljšati tehniku i izdržati duže u krevetu! Uporabom ovog masturbatora doživiti ćete nezamislive orgazme zahvaljujući posebno oblikovanom utoru u ulošku ovog Fleshlighta.

Iskusite i Vi zašto je Fleshlight s ovim modelom postigao toliki uspjeh. Pretvorite masturbaciju u kojoj zaista uživate u trening i u potpunosti imajte kontrolu nad ejakulacijom!
Isprobajte koliko možete izdržati?

Ukupna dužina: 25 cm
Dužina utora za penetraciju: 22 cm

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe razdvojite kućište i uložak. Sve isperite tekućom mlakom vodom. Ne koristite sapun jer on može oštetiti Super Skin materijal. Dezinficirajte uložak posebnim Fleshlight sredstvom za dezinfekciju. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro posuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro posušeni koristite posebni Fleshlight puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Dužina

25 cm

Penetracijska dubina

22 cm

Promjer utora u ulošku

1,8 cm

Materijal

Super Skin, kučište od ABS-a

Sadržaj pakiranja

1 Fleshlight muški masturbator

Naziv na deklaraciji

Fleshlight muški masturbator-Pink Lady Stamina training unit

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.