Fleshlight muški masturbator-Pink Lady Stamina training unit

529,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Najprodavaniji model iz Fleshlight kolekcije. Vaš ključ da izdržite dulje u krevetu!

Na zalihama samo: 1 kom.

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, moguće je uz prethodnu najavu.

Šifra proizvoda: D-197676 Kategorija: Proizvođač:

Opis

Muški masturbator koji je napravljen kako bi Vam pružio potpuno realističan osjećaj baš poput prave stvari. Materijal izrade Super Skin potpuno je realan, ne sadrži nikakve štetne tvari i potpuno je siguran za Vašu kožu. Kanal u ovom modelu Fleshlight masturbatora prožet je naborima koji će Vas masirati baš na ključnim mjestima i vrlo brzo Vas dovesti do vrhunca.

Svakodnevnom uporabom i treningom možete povećati Vašu izdržljivost, poboljšati tehniku i izdržati duže u krevetu! Uporabom ovog masturbatora doživiti ćete nezamislive orgazme zahvaljujući posebno oblikovanom utoru u ulošku ovog Fleshlighta.
Iskusite i Vi zašto je Fleshlight s ovim modelom postigao toliki uspjeh. Pretvorite masturbaciju u kojoj zaista uživate u trening i u potpunosti imajte kontrolu nad ejakulacijom!
Isprobajte koliko možete izdržati?

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe razdvojite kućište i uložak. Sve isperite tekućom mlakom vodom. Ne koristite sapun jer on može oštetiti Super Skin materijal. Dezinficirajte uložak posebnim Fleshlight sredstvom za dezinfekciju. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro posuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro posušeni koristite posebni Fleshlight puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja mastrubatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu mastrubatora.

Dodatne informacije

Dužina

25 cm

Penetracijska dubina

22 cm

Promjer utora u ulošku

1,8 cm

Materijal

Super Skin, kučište od ABS-a

Sadržaj pakiranja

1 Fleshlight muški masturbator

Naziv na deklaraciji

Fleshlight muški masturbator-Pink Lady Stamina training unit

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.