Fleshlight muški masturbator

429,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Napravljen od materijala koji je vrlo sličan koži, ovaj masturbator spada u grupu najprodavanijih muških masturbatora. Pruža izniman osjećaj ugode, te će Vas sigurno brzo dovesti do vrhunca.

Na zalihama samo: 1 kom.

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Iznimno kvalitetna izrada proizvođača Fleshlight. Model Fleshlight GO Surge. Kompaktni dizajn omogućiti će Vam da ga imate sa sobom i na putovanjima. Unutarnji dizajn pruža jedinstven osjećaj ugode, te će pojačati intenzitet stimulacije. Rebra su postavljena tako kako bi pružila masažu na ključnim mjestima. Uložak je napravljen od Super Skin materijala koji je vrlo sličan pravoj koži. Izvadite ga iz kućišta, te ga prije uporabe kratko ostavite u toploj vodi kako bi dobili još realniji osjećaj. Vanjska kutija napravljena je od plastike. Okrećući zadnji dio plastičnog kučišta možete regulirati tlak i tako mijenjati intenzitet stiskanja Fleshlight vagine. Upotrebljavati obavezno uz dodatak lubrikanta. Održavanje je iznimno lako zbog toga što uložak lako možete izvaditi iz plastičnog kučišta. Uz ovaj proizvod dolazi i 10ml lubrikanta kako bi masturbator mogli koristiti odmah!

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe razdvojite kućište i uložak. Sve isperite tekućom mlakom vodom. Ne koristite sapun jer on može oštetiti Super Skin materijal. Dezinficirajte uložak posebnim Fleshlight sredstvom za dezinfekciju. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Na kraju kućišta okrećite poklopac kako bi regulirali tlak, a time i pritisak stiskanja umjetne vagine. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro posuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro posušeni koristite posebni Fleshlight puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Dubina za umetanje

18cm

Materijal

Super Skin

Sadržaj pakiranja

Fleshlight muški masturbator, Lubrikant 10ml

Naziv na deklaraciji

Fleshlight muški masturbator