Masturbator za muškarce realnog izgleda

129,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Isprobajte muški masturbator realnog izgleda i prepustite se izvrsnom osjećaju koji Vam može pružiti.

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Materijal koji je u potpunosti siguran za kožu. Unutrašnjost masturbatora sadrži rebra kako biste dobili dodatnu stimulaciju. Lagano održavanje i čišćenje. Koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode ili silikona. Preporučamo korištenje pudera za održavanje materijala masturbatora kako bi produžili vijek trajanja, te uvijek imali onaj isti, realan osjećaj.

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe sve isperite tekućom mlakom vodom, dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ne koristite sapun jer on može oštetiti materijal. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro osuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro osušeni koristite posebni puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Materijal

TPE siguran za kožu

Sadržaj pakiranja

1 muški masturbator

Naziv na deklaraciji

Loving Joy masturbator za muškarce realnog izgleda