Lelo Masturbator F1S V2X Blue

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 12 rata po 16,58 €! 198,90  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Lelo Masturbator opremljen je s dva snažna motora i silikonskim uloškom. Dizajniran je da vam ponudi duboku stimulaciju penisa soničnim valovima i motorima koji vas masiraju na ključnim mjestima. Lelo masturbator F1S V2X jedan je od najprodavanijih na tržištu i sve više muškaraca otkriva prednosti orgazma uz seksualne igračke.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 24 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: L-8366 Brend:

Opis

Lelo Masturbator F1S V2X je seks igračka nove generacije. Dizajniran je kako bi vam pružio dubinske podražaje pomoću soničnih valova baš poput Lelo Sone koja se koristi za stimulaciju klitorisa. Ovaj put u takvim podražajima mogu uživati i muškarci. F1S V2 ima dvostruko veću čvrstoću i mekši silikonski uložak za razliku od svog prethodnika. Ova igračka ima deset vrlo osjetljivih senzora koji vam omogućuju da prikupite podatke tijekom zabave putem vaše LELO aplikacije. Ovako možete stvoriti skup uzoraka koji vas najviše zadovoljavaju kako biste uvijek mogli doživjeti nevjerojatan orgazam.

Uređaj ima ugrađenu opciju “Cruise control” koja osigurava da masturbator nikada ne doživi pad snage tijekom energične upotrebe. Umjesto toga, inteligentno prati i kontrolira intenzitet kako bi vam osigurao potpuno besprijekorno i neprekinuto iskustvo. Uložak je napravljen od silikona koji ne sadrži štetne tvari, vrlo je mekan i ugodan na dodir.

Možete birati između četiri posebno dizajnirana načina rada koji sadrže po sedam uzoraka i imati potpunu kontrolu nad podražajima koje vam pruža ovaj masturbator. Potpuno je vodootporan što olakšava čišćenje i održavanje. Baterija se jednostavno puni pomoću kabela koji dolazi u pakiranju.

Uređajem možete upravljati putem besplatne aplikacije dostupne za sustave iOS i Android ili tipkama na samom uređaju. Kompatibilan je s VR tehnologijom. Motori na masturbatoru su nešto glasniji, ali prilikom penetracije postaju vrlo tihi. Preporučujemo koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode.

Promjer kanala za penetriranje je 4,6 cm i maksimalan promjer penisa kojima će odgovarati ovaj uređaj je 4,4 cm.

Ukupna dužina masturbatora: 14,3 cm
Dužina kanala za penetriranje: 11 cm
Promjer: 7,1 cm

Uputstva za uporabu
Prije i nakon uporabe uređaj isprati toplom vodom i blagim sapunom ili kombinacijom vode i sredstva za čišćenje igračaka za odrasle. Za otključavanje i zaključavanje uređaja pritisnuti tipke + i – zajedno 3 sekunde dok signalna lampica ne počne svijetliti. Prije prve upotrebe punite svoj F1STM V2 2 sata.

Kako koristiti proizvod bez upotrebe aplikacije:
Pritisnite središnji gumb na 1 sekundu da biste ga uključili.
LED lampice će treptati, pokazujući razinu baterije.
LED svjetla će se upaliti, pokazujući razinu vibracija.
Pritisnite tipku + ili – za podešavanje intenziteta vibracije.
Pritisnite središnji gumb na 3 sekunde da ga isključite.
Pritisnite i držite tipke + i – istovremeno 5 sekundi kako biste zaključali ili otključali svoj F1STM V2 i izbjegli nenamjernu aktivaciju.

Kako koristiti proizvod pomoću aplikacije:
Pritisnite središnji gumb na 3 sekunde kako biste aktivirali Bluetooth.
Sve LED lampice će istovremeno treptati pokazujući Bluetooth uparivanje.
Otvorite F1STM APP i nakon što se pojavi poruka potvrde, pritisnite središnju tipku proizvoda za potvrdu.
Sva LED svjetla će se upaliti, što pokazuje da je veza bila uspješna.
Ako veza ne uspije, vaš će se proizvod automatski isključiti nakon 30 sekundi.
Baterija i razina vibracija bit će dostupni u aplikaciji.

Upozorenje
Koristiti s lubrikantima na bazi vode, ostali lubrikanti mogu oštetiti uređaj. Ne puniti mokar uređaj! Kabel za punjenje ne smije doći u doticaj s vodom. Stimulaciju započeti s najmanjom jačinom, a zatim postepeno povećavati do odgovarajuće. Prije skladištenja dobro posušiti uređaj.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, metal, silikon

Težina

285 g

Sadržaj pakiranja

1 masturbator, 1 kabel za punjenje

Naziv na deklaraciji

Lelo Masturbator F1S V2X Blue

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.