Ljubavne kockice Pedeset nijansi sive – Play Nice

12,20  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Zabavna i sexy igra u kojoj će Vas kockice usmjeriti u Vašim erotskim radnjama.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 44 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: FS-80168 Brend:

Opis

U setu dolaze tri kockice različite boje. Bijela kockica predlaže mjesto, siva dio tijela, a crna sexy radnju koju trebate napraviti. Opustite se, poslušajte kockice i odlično se zabavite!

Igra je na engleskom jeziku.

Uputstva za uporabu
Bacite kockice i prepustite se kombinaciji koju su kockice pokazale. Padne li siva kockica na polje označeno s “Pedeset nijansi sive”, osoba koja je bacila kockicu određuje na kojem dijelu tijela će se izvršiti akcija. Padne li bijela kockica na polje označeno s “Red Room”, osoba koja je bacila kockicu određuje mjesto gdje će se izvršiti akcija. Kako biste pojednostavili igru, možete igrati i bez bijele kockice.

Dodatne informacije

Materijal

ABS

Sadržaj pakiranja

3 kockice

Naziv na deklaraciji

Ljubavne kockice Pedeset nijansi sive – Play Nice

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.