Masturbator Tenga Spinner – Brick 06

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 11,00 €! 33,00  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Brick 06 nudi najsnažniju stimulaciju u odnosu na druge masturbatore iz popularne Tenga Spinner kolekcije. Svakim pokretom gore – dolje masturbator će se lagano rotirati i pružati podražaje kakve još niste isprobali!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 14 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: TE-0017 Brend:

Opis

Maturbator Tenga Spinner Brick 06 osmišljen je s posebnom spiralnom tehnologijom sa naborima! Svakim vašim pokretom gore – dolje masturbator će se lagano rotirati oko vašeg penisa i tako stvarati nevjerojatne i potpuno nove podražaje.

Njegove trodimenzionalne linije s unutarnje strane svakim zaokretom pružaju snažne podražaje na penis.

Specifično za ovaj Spinner masturbator je da pruža najsnažniju stimulaciju u odnosu na druge masturbatore iz kolekcije.

Uz masturbator dolazi plastično kućište za pohranu proizvoda. Donji dio kućišta služi i kao praktično postolje u koje možete staviti masturbator kako bi se jednostavno i higijenski osušio nakon što ste ga isprali vodom.

Svaki masturbator iz Spinner Tenga serije rangiran je prema tri faktora u razinama 1 – 5:
• čvrstoća materijala (Firmness) – razina čvrstoće penetracijskog kanala (veći broj označava veću čvrstoću)
• jačina stimulacije koju pruža (Stimulation) – snaga podražaja koje ćete osjetiti prilikom penetracije (veći broj označava veću razinu stimulacije)
• promjer kanala za penetraciju (Diameter) – veći broj označava veći promjer

Masturbator Tenga Spinner- BRICK 06:

Čvrstoća – razina 3
Stimulacija – razina 5
Promjer – razina 3

U pakiranju dolazi vrećica lubrikanta namijenjena za jednokratnu upotrebu.

Sastojci lubrikanta: Water, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Ethanol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Methyparaben, EDTA-2Na, Polysorbate 80, Sorbitan Cocoate, Fregrance

Proizvedeno u Japanu

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe i nakon uporabe slijedite postupak čišćenja proizvoda: izvadite umetak iz kućišta, isperite ga mlakom vodom i pošpricajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ostavite da se umetak potpuno osuši na zraku. Vratite ga u kućište zakretanjem umetka. Ovakvo održavanje omogućit će dugi vijek trajanja masturbatora. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora. Skladištite proizvod na suhom i hladnom mjestu.

Dodatne informacije

Boja

Ljubičasta

Materijal

Elastomer, PE, PP, PS

Sadržaj pakiranja

1 masturbator, 1 vrećica lubrikanta za jednokratnu primjenu

Naziv na deklaraciji

Masturbator Tenga Spinner – Brick 06

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.