Pedeset nijansi sive “nema virenja” meki povez set

119,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Želite li uvesti novu igru i uzbuđenje u spavaću sobu? Pojačajte svoja osjetila i uživajte u iščekivanju. Bez virenja molim!

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Dio zbirke „Pedeset nijansi sive“, ovi povezi za oči savršeni su kao dar ili za vlastite trenutke uživanja. Kvalitetan materijal omogućiti će nesmetanu igru u spavaćoj sobi. Set sadrži dva poveza za oči, te satensku vrećicu za skladištenje.

Uputstva za uporabu
Stavite povez preko vaših ili preko partnerovih očiju i prilagodite lastiku kako bi se osjećali udobno. Ukoliko vam je neugodno s povezom za oči, pokušajte najprije povez staviti dok vam partner daje masažu kako bi se naviknuli na taj osjećaj. Uvijek s partnerom imajte sigurnu riječ s kojom ćete postaviti granice i koja će značiti: „stani“.
Upozorenje
Da biste izbjegli ozljedu ili pogoršavanje ozljede koje su prije postojale, nemojte koristiti ovaj proizvod na natečenim i nadraženim područjima ili na posjekotinama. Nikakva medicinska tvrdnja nije zajamčena ili podrazumijevana uporabom ovog proizvoda.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

2 poveza za oči, vrećica za skladištenje

Materijal

poliester

Namjena

Muški, Unisex, Za parove, Ženski

Naziv na deklaraciji

Pedeset nijansi sive nema virenja meki povez set