Pumpa za penis – Bathmate HydroMax 9 Clear

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 9 rata po 15,02 €! 135,20  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Novi HydroMax model baziran na popularnoj Hydro seriji renomiranog proizvođača Bathmate koji nudi sigurne i jedinstvene pumpe za penis. HydroMax9 mogu koristiti osobe s dužinom penisa koja u erekciji iznosi 18 cm-23 cm, te promjerom do 4,8 cm.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 24 puta

Nema na zalihi

SKU: BM-HM9-CC Brend:

Opis

Pumpa Bathmate HydroMax5 napravljena je za vježbanje pod tušem ili u kadi, a koristi snagu vode kako bi osnažila Vaše erekcije i povećala tkivo penisa. Svakodnevno korištenje pumpe održati će Vaš penis u dobroj kondiciji, pomoći pri prokrvljenosti, te samim time osnažiti erekciju i proširiti tkivo. HydroMax serija donosi nešto više snage, te drugačiji nastavak na dnu pumpe kako bi ostvarili još bolje rezultate. Također, sada možete rotirati cilindar, ta tako vidjeti sve što se događa unutar pumpe. U HydroMax seriji poboljšan je i ventil na vrhu pumpe u odnosu na prethodnika, tako da sada nije potrebno ventil držati rukom već možete samo promijeniti položaj tipke ventila i tako zadržati vodu unutar pumpe.

Kako Bathmate pumpe rade? Koriste vodu kako bi se u pumpi stvorio vakuum. Nakon nekoliko pritska pumpe, tlak omogućuje uvlačenje krvi u penis i nakupljenje krvi u njegovom tkivu. Na taj način redovitom uporabom tkivo penisa će se širiti, a erekcije postajati jače. Nakon pumpanja nastati će privremen učinak povećanja i erekcije, ali je bitno napomenuti da je za ovakav dugotrajan učinak pumpu potrebno redovito koristiti 15 minuta dnevno, te se rezultati ne mogu očekivati odmah, već ćete promjenu vidjeti kroz određen vremenski period.

Korištenje Bathmate HydroMax5 pumpe vrlo je jednostavno. Napunite pumpu vodom te umetnite penis u opuštenom stanju. Pritisnite pumpu prema tijelu. Nakon pritska pumpe, kroz ventil na vrhu ćete izbaciti određenu količinu vode i tako dovesti krv u penis.

Na cilindru pumpe nalazi se mjerna skala kako bi uvijek prilikom korištenja pumpe mogli pratiti napredak.

Pri kupnji pumpe obratite pažnju za koje dimenzije penisa je određeni Bathmate model namijenjen. HydroMax9 mogu koristiti osobe s dužinom penisa koja u erekciji iznosi 18 cm-23 cm, te promjerom do 4,8 cm.

Uputstva za uporabu
Pod tušem:
Najprije se opustite pod toplom vodom nekoliko minuta. Spojite cilindar i uložak pritom pazeći da su oznake usklađene. Najprije pomaknite prekidač na vrhu pumpe u položaj-zatvoreno (krajnji položaj). Napunite pumpu vodom iz tuša. Umetnite penis u opuštenom stanju u pumpu, te napravite vakuum između pumpe i tijela. Sada pomaknite prekidač u položaj-otvoreno (srednji položaj) kako bi se voda prilikom pumpanja mogla izbaciti. Iskošeni dio pumpe treba doći ispod doljnje strane penisa (kod testisa). Nakon toga započnite pumpanje. Kako pumpate, višak vode će izlaziti iz pumpe.Da uklonite pumpu stisnite ventil na vrhu prema unutra.

U kadi:
Najprije se opustite nekoliko minuta u toploj vodi. Napunite pumpu vodom iz kade i umetnite penis u opuštenom stanju. Iskošeni dio pumpe treba doći ispod doljnje strane penisa (kod testisa). Napravite vakuum između tijela i pumpe. Započnite pumpanje. Da uklonite pumpu stisnite ventil na vrhu prema unutra.

Najbolji rezulatati postižu se ako svakih 2-3 min maknete pumpu i dopustite da se penis vrati u opušteno stanje. Ponovite postupak najviše tri puta i vježbajte najviše 15 min na dan.

Upozorenje
Ne vježbajte dulje od 15 min u 24h.

Dodatne informacije

Materijal

Polycarb, silikon, TPE

Veličina penisa u erekciji za koju je namijenjena

dužina 18 cm-23 cm, promjer 4,8 cm

Sadržaj pakiranja

1 pumpa za penis

Naziv na deklaraciji

Pumpa za penis-Bathmate HydroMax 9 Clear

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.