Pumpa za penis Boost Crystal – PSX02

20,70  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Uz penis pumpu postignite snažniju erekciju, a redovitom uporabom možete povećati obujam i dužinu penisa. Pumpa ima praktičnu ručicu za pumpanje koja olakšava korištenje, a u paketu dolazi i prsten za penis koji sprečava povratak krvi u tijelo nakon uporabe pumpe.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 19 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: BR-077 Brend:

Opis

Pumpe za penis mogu biti odlična pomagala za jačanje erekcije ili povećanje penisa. Stiskanjem ručice na pumpi stvarate vakuum koji dovodi krv unutar penisa i na taj način penis postaje privremeno veći, a žile i vene izraženije. Redovitom uporabom pumpe za penis (1 – 2 puta dnevno po nekoliko minuta) povećanje dužine i obujma penisa ne mora biti samo privremeno, već može biti i trajno. Važno je napomenuti da prilikom vježbanja uvijek morate biti oprezni i nikad ne pretjerivati s količinom i duljinom treninga.

Pumpa ima ergonomsku ručku zbog čega je uporaba pumpe vrlo jednostavna. Ventil za brzo otpuštanje pritiska omogućuje brzo smanjivanje vakuuma unutar pumpe. Na dnu cilindra nalazi se silikonski prsten koji odlično prijanja uz tijelo i omogućuje lakše stvaranje tlaka unutar cilindra.

Cilindar je potpuno proziran kako biste u svakom trenutku vidjeli što se događa prilikom pumpanja. Male oznake na cilindru pomoći će vam da pratite napredak koji postižete prilikom vježbanja.

Dužina cilindra: 21 cm
Unutarnji promjer cilindra: 5,5 cm

Uputstva za uporabu
Prije uporabe upoznajte se s radom pumpe. Na penis stavite lubrikant na bazi vode kako bi smanjili trenje pri širenju tkiva u pumpi. Pumpu zatim stavite na penis i lagano započnite stvarati vakuum pritiskom na ručicu. Prvih nekoliko tjedana možete koristiti pumpu maksimalno 5 – 10 min dnevno. Nakon toga povećajte trajanje korištenja pumpe na najviše 10 – 20 minuta dnevno. Bitno je napomenuti da rezultati ovise od osobe do osobe, a tako će si svaka osoba prema ovom naputku prilagoditi upotrebu pumpe. Prije i poslije uporabe operite toplom vodom i blagim sapunom.

Upozorenje
Nikad ne pretjerujte s korištenjem, te ukoliko osjetite bol ili nelagodu odmah prestanite s pumpanjem, u suprotnom mogu se dogoditi neželjene ozljede. Kako biste postigli vidljive rezultate potrebno je redovito koristiti pumpu duže vrijeme, što naravno ovisi od osobe do osobe.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, silikon

Sadržaj pakiranja

1 prsten za penis, 1 pumpa za penis

Naziv na deklaraciji

Pumpa za penis Boost Crystal – PSX02

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.