Pumpa za penis s vibracijom – Pump Worx Deluxe

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 14,53 €! 43,60  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Uz redovite treninge pojačajte erekciju s Pumpom za penis s vibracijom-Pump Worx Deluxe!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 14 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: PD3291-23 Brend:

Opis

Sa svakim pritiskom na ručicu pumpe, unutar komore se stvara jaki vakuum, koji će osnažiti Vašu erekciju, ali i trenutno proširiti penis. Ako želite ostvariti rezultate koji neće biti samo trenutni, za to će biti potreban višemjesečni trud i trening. Uvijek se pridržavajte uputa i budite pažljivi.

Ispod ručice pumpe nalazi se tipka za brzo otpuštanje tlaka pumpe kako bi uvijek brzo mogli otpustiti pritisak ako se ne osjećate ugodno ili ste završili s treningom. Na dnu pumpe nalazi se brtva od TPR materijala koja izvrsno prijanja na kožu kako bi se unutar pumpe stvorio tlak. Kroz prozirni cilindar možete vidjeti koliko raste Vaš penis, a napredak možete mjeriti na sklali na cilindru pumpe.

Pumpa za penis s vibracijom-Pump Worx Deluxe ima još jedan detalj-vibraciju koja će Vam pomoći da lakše postignete erekciju i da osjećaj prilikom pumpanja bude još bolji. Vibracije se pokreću i namještaju jednostavnim okretanjem kotačića na vrhu pumpe. Pumpa koristi 2 AA baterije koje nisu uključene u pakiranju.

Da biste održali erekciju i produžili vrijeme do ejakulacije, stavite uključeni silikonski prsten.

Bitno je pripaziti na veličinu penisa prilikom kupovine pumpe. Unutar cilindra najveći prostor za širenje penisa je 16,5 cm u dužinu i 4,8 cm u širinu.

Uputstva za uporabu
Na penis stavite lubrikant na bazi vode kako bi smanjili trenje pri širenju tkiva u pumpi. Pumpu zatim stavite na penis i lagano započnite stvarati vakum pritiskom na ručicu. Prvih nekoliko tjedana trajanje treninga bi trebalo biti 10 min jedanput na dan. Nakon toga možete trenirati 2 puta dnevno po 10 minuta. Bitno je napomenuti da rezultati ovise od osobe do osobe, a tako će si svaka osoba prema ovom naputku prilagoditi trenige. Nakon pumpanja penisa, stavite prsten za penis kako bi duže održali erekciju. Upalite vibraciju za ugodniji osjećaj i lakše postizanje erekcije. Prije i poslije uporabe operite toplom vodom i blagim sapunom. Za pokretanje vibracija odvrnite poklopac i umetnite 2 AA baterije.

Upozorenje
Nikad ne pretjerujte s treninzima, te ukoliko osjetite bol ili nelagodu odmah prestanite s pumpanjem, u suprotnom mogu se dogoditi neželjene ozljede. Da bi se postigli rezultati potrebno je trenirati više mjeseci, što naravno ovisi od osobe do osobe.

Dodatne informacije

Ukupna dužina

29 cm

Promjer

6,5 cm

Materijal

ABS, TPR

Baterija

2 AA (nisu uključene u pakiranju)

Sadržaj pakiranja

1 pumpa za penis

Naziv na deklaraciji

Pumpa za penis s vibracijom-Pump Worx Deluxe

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.