Pumpa za penis – Bathmate Hydro 7 Clear

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 6 rata po 14,13 €! 84,80  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Provjerite zašto tisuće muškaraca diljem svijeta koristi Bathmate Hydro 7 pumpu za penis. Osnažite erekcije i povećajete penis uporabom ovog jedinstvenog proizvoda koji koristi vodu kako bi se stvorio vakuum, te je na taj način pumpa ugodnija za korištenje, a učinak jači i bolji.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 53 puta

Samo 1 komad(a) na zalihi

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili na BoxNow paketomate u diskretnom pakiranju.

locodels Dostava istoga dana dostupna je za područje Zagreba i okolice, Svete Nedelje, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice radnim danima za naružbe do 16:00h.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, kod Arena Centra moguće je uz prethodnu najavu već istog radnog dana (8-16h, utorkom i četvrtkom do 8-20h) ili subotom prema dogovoru.

Šifra proizvoda: BM-H7-CC Brend:

Opis

Pumpa Bathmate Hydro 7 napravljena je za vježbanje pod tušem ili u kadi, a koristi snagu vode kako bi osnažila Vaše erekcije i povećala tkivo penisa. Svakodnevno korištenje pumpe održati će Vaš penis u dobroj kondiciji, pomoći pri prokrvljenosti, te samim time osnažiti erekciju i proširiti tkivo.

Kako Bathmate pumpe rade? Koriste vodu kako bi se u pumpi stvorio vakuum. Nakon nekoliko pritska pumpe, tlak omogućuje uvlačenje krvi u penis i nakupljenje krvi u njegovom tkivu. Na taj način redovitom uporabom tkivo penisa će se širiti, a erekcije postajati jače. Nakon pumpanja nastati će privremen učinak povećanja i erekcije, ali je bitno napomenuti da je za ovakav dugotrajan učinak pumpu potrebno redovito koristiti 15 minuta dnevno, te se rezultati ne mogu očekivati odmah, već ćete promjenu vidjeti kroz određen vremenski period.

Korištenje Bathmate Hydro 7 pumpe vrlo je jednostavno. Napunite pumpu vodom te pridržavajući ventil kako voda ne bi izašla iz pumpe umetnite penis u opuštenom stanju. Pritisnite pumpu prema tijelu. Nakon pritska pumpe, kroz ventil na vrhu pumpe ćete izbaciti određenu količinu vode i tako dovesti krv u penis.

Pri kupnji pumpe obratite pažnju za koje dimenzije penisa je određeni Bathmate model namijenjen. Hydro 7 mogu koristiti osobe s dužinom penisa koja u erekciji iznosi 13 cm-18 cm, te promjerom do 4,5 cm.

Pumpa je napravljena od potpuno sigurnog materijala koji ne sadrži štetne tvari. Redovitim vježbanjem povećajte tkivo penisa, osnažite erekcije, te jednostavno održavajte penis u dobroj kondiciji.

Uputstva za uporabu
Pod tušem:
Najprije se opustite pod toplom vodom nekoliko minuta. Napunite pumpu vodom iz tuša pritom držeči crnu tipku na kraju pumpe kako voda ne bi iscurila. Držeči tipku, umetnite penis u opuštenom stanju u pumpu, te napravite vakuum između pumpe i tijela. Iskošeni dio pumpe treba doći ispod doljnje strane penisa (kod testisa). Nakon toga otpustite tipku i započnite pumpanje. Kako pumpate, višak vode će izlaziti iz pumpe. Da bi uklonili pumpu stisnite ventil na vrhu prema unutra.
U kadi:
Najprije se opustite nekoliko minuta u toploj vodi. Napunite pumpu vodom iz kade i umetnite penis u opuštenom stanju. Iskošeni dio pumpe treba doći spod doljnje strane penisa (kod testisa). Napravite vakuum između tijela i pumpe. Započnite pumpanje. Da bi uklonili pumpu stisnite ventil na vrhu prema unutra.

Najbolji rezulatati postižu se ako svakih 2-3 min maknete pumpu i dopustite da se penis vrati u opušteno stanje. Ponovite postupak najviše tri puta i vježbajte najviše 15 min na dan.

Upozorenje
Ne vježbajte dulje od 15 min u 24h.

Dodatne informacije

Materijal

Polycarb, TPE

Veličina penisa u erekciji za koju je namijenjena

dužina 13 cm-18 cm, promjer 4,5 cm

Sadržaj pakiranja

1 pumpa za penis

Naziv na deklaraciji

Pumpa za penis-Bathmate Hydro 7 Clear

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.