Satisfyer Feel Secure menstrualne čašice – narančasta

12,80  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Najugodnija zaštita tijekom menstrualnog ciklusa, koju koriste žene diljem cijelog svijeta može i Vas oduševiti! Antibakterijske menstrualne čašice, osim što su jednostavne za korištenje, pružaju opušteno obavljanje svakodnevnih aktivnosti za vrijeme menstrualnog ciklusa.

Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 4 puta

Nema na zalihi

SKU: D-223869 Brend:

Opis

Čašice su predviđene za višekratnu uporabu, pa ćete uštedjeti na kupovini raznih uložaka i tampona, a očuvati Vaše zdravlje radi higijene.

U pakiranju se nalaze dvije čašice volumena 15 i 20 ml. Preporučljivo je ženama prije poroda odabrati manju, a nakon poroda veću čašicu ili prema vlastitoj anatomiji. Prije upotrebe i nakon svakog menstrualnog ciklusa čašicu je potrebno prokuhati par minuta radi dezinfekcije.

Umetanje je jednostavno zahvaljujući mekanom antibakterijskom silikonu koji klizi, a korištenje gotovo neosjetno do 12 sati! Staviti malo lubrikanta na bazi vode za lakše umetanje.

Dimenzije:
Čašica 15 ml
Dužina: 5,2 cm
Promjer: 3,4 cm

Čašica 20 ml
Dužina: 7 cm
Promjer: 3,8 cm

Uputstva za uporabu
Čašica se smije koristiti maksimalno 12 sati bez pražnjenja radi toksičkog šoka! Suhu i čistu čašicu skladištiti u predviđenoj platnenoj vrećici na sobnoj temperaturi. Za pomoć pri umetanju čašice priložene su slike unutar proizvoda. Sadržaj čašice izliti WC školjku. Prije i nakon svakog korištenja čašicu isprati vodom i blagim sapunom.

Upozorenje
Ne izlagati jakom suncu ili vlazi.

Dodatne informacije

Materijal

medicinski silikon

Sadržaj pakiranja

1 menstrualna čašica 15 ml, 1 menstrualna čašica 20 ml, 1 vrećica za skladištenje

Naziv na deklaraciji

Satisfyer Feel Secure menstrualne čašice – narančasta

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.