Silikonski vibrator boje kože – Silicone Original

23,70  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Realističan vibrator napravljen od silikona, snažnih vibracija koje će vas sigurno dovesti do vrhunca. Tijelo mu je lagano zakrivljeno što omogućuje lakšu stimulaciju G-točke.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 94 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: DE01397 Brend:

Opis

Silikonski vibrator boje kože-Silicone Original je realističan vibrator napravljen od silikona ugodnog na dodir koji ne sadrži štetne tvari. Tijelo mu je tek lagano fleksibilno kako se ne bi savijalo prilikom penetracije i kako biste lakše mogli pronaći točke koje želite stimulirati.

Istaknuti glavić i lagano zakrivljeno tijelo vibratora omogućuju snažnije stimuliranje G-točke. Tijelom vibratora prolaze izražene vene i nabori koji pružaju dodatnu masažu vaših erogenih točaka. Vibrator je vodootporan i možete ga koristiti pod tušem ili u kadi, a poslije upotrebe jednostavno ga operite vodom i blagim sapunom. Preporučujemo koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode.

Motor nudi 7 različitih vibracija-3 jačine, 3 uzorka vibriranja i 1 eskalirajuću vibraciju. Koristi 2xAA baterije koje nisu uključene u pakiranju.

Ukupna dužina vibratora s bazom: 19,5 cm
Dužina za umetanje: 15,5 cm.
Promjer: 4 cm

Uputstva za uporabu
Isprati mlakom vodom i sapunom prije i poslije svake uporabe. Koristiti 2 AA baterije (nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Kako bi umetnuli baterije okrenite bazu suprotno od smjera kazaljke na satu. Pri umetanju baterija paziti na njihov polaritet(+,-). Poklopac mora biti čvrsto zategnut kako bi proizvod bio vodootporan. Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost. Vibracije se pokreću kratkim pritiskom na tipku smještenu na bazi, a isključuju dužim pritiskom na istu tipku.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede. Koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode.

Dodatne informacije

Materijal

silikon

Dužina za umetanje

15,5 cm

Boja

Boja kože

Vibracija

Da

Baterija

2 AA (nisu uključene u pakiranju)

Sadržaj pakiranja

1 vibrator

Naziv na deklaraciji

Silikonski vibrator boje kože-Silicone Original

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.